Bevestiging - Schade - Dak Profijt

Plan een gratis adviesgesprek

Bevestiging – Schade

Bevestiging van uw storing

Hartelijk dank voor het melden van de schade!

Wat gebeurt er nu? We hebben uw melding succesvol ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Hieronder leest u wat u kunt verwachten van het verdere proces. U kunt ons ook bereiken via info@dakprofijt.nl of door te bellen naar 085 13 08 54 4.

 1. Inspectie
  Onze interne experts op het gebied van schade zullen onderzoek doen naar de schade. Dit kan betekenen dat er een technicus langs komt om de schade te inspecteren, of dat er aan de hand van foto’s of video’s een beoordeling wordt gemaakt.
 2. Beoordeling
  Op basis van het onderzoek wordt er een beoordeling gemaakt van de schade. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de aard en omvang van de schade, de oorzaak van de schade en of de schade binnen de garantie valt.
 3. Herstel of vervanging
  Als de schade gerepareerd kan worden, zullen wij deze in veel gevallen direct ter plaatse herstellen. Als de schade te groot is of niet ter plaatse kan worden hersteld, zullen wij u hierover informeren en naar een andere oplossing zoeken.
 4. Controle
  Na de reparatie of vervanging voeren wij nog een controle uit om te controleren of de schade daadwerkelijk is hersteld en de zonnepanelen weer naar behoren functioneren. Wij hopen dat u snel weer kunt genieten van uw zonnepanelen en een duurzame toekomst!