Bevestiging - Service - Dak Profijt

Bevestiging – Service

Bevestiging

Wat gaat er nu gebeuren?

We hebben het formulier succesvol ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u benieuwd wat er nu met uw aanvraag gebeurt? Lees de onderstaande stappen! U kunt ons ook bereiken via info@dakprofijt.nl of bellen naar 085 13 08 54 4.

 

 1. Onderzoek
  Onze in-house experts op het gebied van service zullen onderzoek uitvoeren om de oorzaak van de servicebehoefte te achterhalen. Dit kan betekenen dat er een technicus langskomt om de situatie te inspecteren, of dat er een beoordeling wordt gemaakt aan de hand van foto’s of video’s.
 2. Beoordeling
  Op basis van het onderzoek wordt er een beoordeling gemaakt van de servicebehoefte. Hierbij wordt gekeken naar de aard en omvang van de service, de oorzaak van de servicebehoefte en of deze onder de garantie valt.
 3. Reparatie of vervanging
  Als de servicebehoefte verholpen kan worden, zullen wij deze in de meeste gevallen direct ter plaatse uitvoeren. Als de servicebehoefte te groot is of niet ter plaatse kan worden verholpen, laten wij u dat weten en zoeken wij naar een andere manier om het probleem op te lossen.
 4. Controle
  Na de reparatie of vervanging voeren wij nog een controle uit om te zien of de servicebehoefte daadwerkelijk is verholpen en de zonnepanelen weer naar behoren functioneren.
3975e33572