Bevestiging - Storing - Dak Profijt

Warmtefonds met 0% rente*

Bevestiging – Storing

Bevestiging

Wat gaat er nu gebeuren?

We hebben het formulier succesvol ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u benieuwd wat er nu met uw aanvraag gebeurt? Lees de onderstaande stappen! U kunt ons ook bereiken via info@dakprofijt.nl of bellen naar 085 13 08 54 4.

 

   1. Onderzoek
    Onze interne experts op het gebied van storingen zullen onderzoek doen naar de oorzaak van de storing. Dit kan betekenen dat er een technicus langs komt om de storing te inspecteren, of dat er aan de hand van foto’s of video’s een beoordeling wordt gemaakt.

   

   1. Beoordeling
    Op basis van het onderzoek zal er een beoordeling worden gemaakt van de storing. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de aard en omvang van de storing, de oorzaak van de storing en of deze binnen de garantie valt.

   

   1. Reparatie of vervanging
    Als de storing verholpen kan worden, zullen wij deze in veel gevallen direct ter plaatse herstellen. Is de storing te groot, of kan deze niet ter plaatse worden hersteld, dan laten wij dat u weten en kijken we naar een andere manier om dit op te lossen.

   

   1. Controle
    Na de reparatie of vervanging zullen wij nog een controle uitvoeren om te kijken of de storing daadwerkelijk is verholpen en de zonnepanelen weer naar behoren functioneren.

   

e936c5680e