Zonnepanelen - Doe de vrijblijvende dakscan bij Dak Profijt

Warmtefonds met 0% rente*
Klantenvertellen dak profijt black bg
Direct besparen met zonnepanelen

 • Tijdelijk géén aanbetaling
 • Tijdelijk géén schouwkosten
 • Snelle levering binnen 2-4 weken

 • Vul je gegevens in en ontdek hoeveel jij kan besparen!

  Zonnepanelen zonder investering

  Direct besparen met zonnepanelen

 • Tijdelijk géén aanbetaling
 • Tijdelijk géén schouwkosten
 • Snelle levering binnen 2-4 weken

 • Vul je gegevens in en ontdek hoeveel jij kan besparen!
  • Je bespaart gemiddeld:
   €1500,-
   per jaar

  Erkend, Gewaarborgd en Bekroond: Onze Prestaties in Beeld

  Certificering

  Financier uw zonnepanelen zonder eigen investering!

  Bent u op zoek naar een groenere en duurzamere woning met zonnepanelen? Bij Dak Profijt bieden wij dé oplossing: financier uw zonnepanelen met een groenlening. Profiteer van een lage rente van 6,3% en betaal in maandelijkse termijnen over een bepaalde periode. Verduurzaam uw huis, bespaar geld op uw energierekening en draag bij aan een betere wereld.

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u uw duurzame toekomst kunt financieren!

  De voordelen van Groen Lenen

  • De Groen Lenen-financiering geeft u verantwoord, veilig en betrouwbaar eenruimer budget
  • Geld lenen om duurzaam te wonen zonder uw spaargeld te hoeven aanspreken
  • We spreken vooraf af wat u gaat betalen per maand en voor hoelang
  • U kunt kiezen voor een looptijd tot maar liefst tien jaar
  • U krijgt de garantie dat de rente tussentijds niet wijzigt
  • Boetevrij aflossen en 24/7 inzicht met de Santander App
  • U profiteert van de belastingteruggave op de rente voor alle energiebesparende maatregelen eigen woning
  • Uitstekend alternatief voor een 2e hypotheek maar dan zonder taxatie-, afsluit of notariskosten

  Hoe werkt betalen per maand?

  1. Kiezen

  Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode ‘Betaald per Maand’ van Santander

  2. Aanvragen

  Vul uw gegevens in en upload foto’s/scans van een aantal documenten, zodat wij uw aanvraag kunnen beoordelen

  3. Ondertekenen

  Onderteken gemakkelijk online met behulp van iDIN

  4. Klaar en geregeld!

  U ontvangt uw bestelling, waarna u Santander in maandelijkse termijnen terugbetaald. Veel plezier met uw aankoop!

  Hoeveel kost het om maandelijks te betalen?

  Bij Dak Profijt begrijpen we dat transparantie belangrijk is als het gaat om financiële verplichtingen. Daarom geven we graag meer informatie over de maandelijkse kosten van onze financieringsopties.

  Onze financieringspartner, Santander Consumer Finance, biedt een niet-doorlopend kredietaanbod aan. De precieze kosten hangen af van het gekozen financiëringsplan en worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de looptijd van de lening, het geleende bedrag en de rentevoet. Om een duidelijk beeld te krijgen van de maandelijkse betalingen, raden wij u aan om de algemene voorwaarden te raadplegen die bij het kredietaanbod horen.

  Bij Dak Profijt fungeren we als vrijgestelde bemiddelaar van Santander, wat betekent dat we u ondersteunen bij het verkrijgen van de financieringsopties die zij aanbieden. We stellen echter geen financieel advies beschikbaar. Het is belangrijk dat u zelf zorgvuldig overweegt of het gekozen financiële product past bij uw individuele behoeften, wensen en persoonlijke situatie.

  Uiteindelijk bent u verantwoordelijk voor het maken van de juiste keuze.

  Onderstaand vindt u een voorbeeldberekening van het bedrag voor 6 panelen.

  De berekening is gebaseerd op een looptijd van 120 maanden.

  Italian Trulli

   

  Waarom wachten? Laat de zon nu je rekeningen verlagen! Bespaar gemiddeld tot wel €1500,- per jaar

  Garantie
  30 Jaar Garantie
  Zonnepanelen zijn een lange termijn investering. Om die reden krijg je bij ons 30 jaar garantie op zowel de zonnepanelen als het vermogen dat ze leveren. Zo ben jij zeker van je investering voor de aankomende 30 jaar!

  Snelle Levering
  Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk kosten besparen. Om die reden zorgen wij dat jouw zonnepanelen binnen 4 – 6 weken worden geïnstalleerd. Zo zie jij binnen to-time jouw energierekening omlaag gaan.

  Woning Direct Meer Waard
  Zonnepanelen zorgen niet alleen voor een besparing op je energierekening. Ze maken je woning óók nog eens direct meer waard! Waar wacht je dus nog op?

  Kosten besparen zonder zorgen

  Wij zijn er om te ontzorgen! Van een eerlijk en persoonlijk advies en van het maken van het legplan tot aan het installeren van de app. Wij doen het voor jou. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet?

  Stap 1: Analyse van het dak

  Elk dak is anders. Met onze innovatieve software kunnen wij op afstand het ideale plan voor jouw situatie schetsen. Om er zeker van te zijn dat het plan volledig op jouw wensen is afgestemd, zullen we het plan door middel van een adviesgesprek met je doornemen.

  Stap 2: Op maat gemaakte offerte

  De adviseur maakt een offerte op maat. Je ziet daar precies welk plan we voor jouw dak hebben, welk rendement jouw zonnepanelen hebben en binnen welk tijdspad de zonnepanelen helemaal afbetaald zullen zijn.

  Stap 3: Technische schouw

  Voordat onze monteurs het systeem komen installeren, zal de technische schouwer eerst langskomen om te kijken of alles in orde is. Op deze manier kunnen wij verzekeren dat je precies krijgt wat we hebben afgesproken. Een wijziging in het plan of zijn jouw wensen veranderd? Dan stellen we direct een nieuwe offerte op. Alles staat in het teken van de tevredenheid.

  Stap 4: Installatie (1 dag)

  Dak Profijt heeft enkel vakkundige installateurs in dienst. Onze installateurs zorgen ervoor dat het hele systeem binnen één dag geïnstalleerd wordt.

  Stap 5: Genieten zonder zorgen

  Als de zonnepanelen op het dak liggen en we financieel alles hebben afgerond, installeren wij de app. In de app heb je altijd realtime informatie over de prestaties van jouw zonnepanelen.

  Ik ben om, scan mijn dak voor de mogelijkheden

  Veelgestelde vragen

  Hoelang duurt het voordat de panelen worden geplaats?

  Onze panelen zijn uit voorraad leverbaar, hierdoor heb jij binnen 2-4 weken de panelen op je dak.

   

  Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen?

  Doe de scan op onze website en kom te weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

  Welke garanties krijg ik?

  Bij Dak Profijt werken we uitsluitend met de beste materialen. Op die manier weet je zeker dat jij goed zit met jouw zonnepanelen. In ons op maat gemaakte plan zie je precies welke garanties je krijgt. In de meeste gevallen krijg je bij Dak Profijt de beste garanties uit de markt:

  • 30 jaar productgarantie op de zonnepanelen (fabrieksgarantie)
  • 30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen*
  • 25 jaar productgarantie op de omvormer (fabrieksgarantie)
  • 25 jaar garantie op het montagesysteem

  *Dit houdt in dat je de garantie krijgt dat jouw zonnepanelen na 30 jaar nog minimaal 87% van het originele vermogen hebben.

  Hoeveel ga ik besparen?

  Wat je precies gaat besparen hangt af van jouw huidige kosten en verbruik, de formaat van het dak en het aantal zonnepanelen dat we plaatsen. Over het algemeen brengen wij een advies uit waarbij de geschatte opbrengst van de zonnepanelen en het geschatte elektriciteitsverbruik even hoog zijn. Dit is voor je het voordeligst. De hoogte van jouw besparing zal het bedrag zijn dat je nu aan elektriciteit betaalt.

  Doe een aanvraag om te kijken hoeveel je gaat besparen.

  Let op: de prijzen voor elektriciteit stijgen. De jaarlijkse besparing wordt dus ieder jaar een stukje groter.

  Wat is salderen en hoe werkt het?

  De salderingsregeling maakt zonnepanelen extra aantrekkelijk. Nu, maar ook in de toekomst. Maar wat is salderen precies?

  Aan het einde van het jaar wordt jouw teruggeleverde stroom automatisch met jouw verbruikte stroom verrekend. Je levert de stroom terug aan het elektriciteitsnet tegen dezelfde prijs als wat je ervoor zou betalen aan de energieleverancier. Dat heet salderen.

  Bijvoorbeeld: Jouw zonnepanelen leveren in een jaar 3200 kWh op. In hetzelfde jaar verbruik je 3500 kWh. Je ontvangt dan een jaarrekening van de energieleverancier van 300 kWh (3500 – 3200).

  Momenteel kan er gebruik gemaakt worden van de salderingsregeling. Als de wetsvoorstellen er doorheen komen dan zal dit over een periode van zo’n 10 jaar afgebouwd gaan worden. Dan wordt het aantrekkelijker om de opgewekte stroom meteen te gebruiken en het overschot niet terug te leveren maar op te slaan in een soort van thuisaccu. De omvormers van Growatt en Enphase, die wij gebruiken, zijn klaar voor de toekomst.

  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Dat is afhankelijk van de grootte van je dak, je energieverbruik en de hoeveelheid schaduw. Het is natuurlijk het voordeligst als je net zoveel energie opwekt, als je verbruikt.

  Doe hier de dakscan en ontdek hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt.

  Moet ik zonnepanelen onderhouden?

  Nee, zodra ze eenmaal vakkundig zijn geïnstalleerd, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. In uitzonderlijke gevallen moet je ze wel eens schoonmaken, maar dat geldt voor de meeste mensen niet.

  Werken zonnepanelen ook op bewolkte dagen?

  Ja, ook gedurende bewolkte dagen genereren jouw zonnepanelen zonne-energie. Het hoeft dus niet altijd zonnig te zijn om energie op te wekken, daglicht is in dit geval ook voldoende. De gemiddelde lichtopbrengst is ruim voldoende om jouw woning van energie te kunnen voorzien.