fbpx
Skip links

Eenvoudig geld en energie besparen

Bespaar gemiddeld € 748,- per jaar

Geen investeringen vooraf, betekent geen zorgen achteraf!

Ga direct aan de slag met u nieuwe zonnepanelen zonder rekening te houden met een grote investering vooraf. U betaalt uw zonnepanelen af met het bedrag wat u per maand bespaart. Dat is nog eens eenvoudig energie besparen!

Ontdek uw besparing
Copy of Yellow Cute Animal Logo (5)
shutterstock_591470369

Krijg een advies op maat!

  Ontzorging van analyse tot de installatie en support.

  Analyse van uw dak

  Elk dak is anders. Met onze innovatieve software kunnen wij op afstand het ideale plan voor uw situatie schetsen. Om er zeker van te zijn dat het plan volledig op uw wensen is afgestemd, zullen we het plan door middel van een adviesgesprek met u doornemen.

  Een op maat gemaakte offerte

  Uw persoonlijke adviseur stelt een op maat gemaakte offerte op. Ook krijgt u het plan te zien voor uw dak. U ziet precies wat het rendement zal zijn van de zonnepanelen en binnen welk tijdspad u de zonnepanelen volledig heeft afbetaald.

  Technische schouw

  Voordat onze monteurs het systeem komen installeren, zal de technische schouwer eerst langskomen om te kijken of alles in orde is. Op deze manier kunnen wij verzekeren dat u precies krijgt wat we hebben besproken. Een wijziging in het plan of zijn u wensen anders? Dan stellen we direct een nieuwe offerte op. Alles staat in het teken van de tevredenheid van u als klant.

  Binnen 1 dag gepiept

  Dak Profijt heeft enkel vakkundige installateurs in dienst. Onze installateurs zorgen ervoor dat uw systeem binnen één dag geïnstalleerd wordt. Na de installatie laten we precies zien hoe alles werkt en zorgen we voor een nette afwerking. De zonnepanelen kunt u direct gebruiken en wekken gelijk gratis energie op.

  Genieten zonder zorgen

  Dak Profijt biedt u de mogelijkheid om uw systeem ten alle tijden te monitoren. Door middel van een app kunt u op elk moment van de dag zien hoeveel energie de zonnepanelen opwekken. Bovendien monitoren wij op afstand of het systeem goed werkt. Hierdoor kunnen wij direct schakelen als u vragen heeft over uw systeem. Door ons proces kunt u eenvoudig en snel energie besparen!

  iPhone

  Voor wie is ons unieke concept geschikt?

  Bij Dak Profijt kan iedereen met een eigen koopwoning profiteren van ons unieke concept. Bent u iemand die waarde hecht aan een duurzaam Nederland en daarbovenop minder geld kwijt wilt zijn aan uw energierekening? Dan behoort u zeker tot onze doelgroep!

  U betaalt de zonnepanelen maandelijks af met het rendement die de panelen voor u opwekken. Of u nou over een klein, groot, schuin of plat dak beschikt, ook voor u is het mogelijk om zonnepalen te laten installeren.

  Meer weten?

  Veelgestelde vragen

  Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

  Voor elke klant zetten we ons beste beentje weer voor. We doen er dan ook alles aan om uw nieuwe zonnepanelen zo snel mogelijk te installeren. Meestal kunnen we de zonnepanelen al binnen enkele weken installeren. Op deze manier bent u verzekerd van zéér snel en eenvoudig energie besparen.

  Ook als u dak niet op het zuiden ligt kunt u zonnepanelen nemen. Wij zorgen ervoor dat u voldoende voordeel haalt uit uw zonnepanelen. Met de Dak Profijt dakcheck vraagt u eenvoudig een vrijblijvende analyse aan.

  Ook platte daken zijn erg goed geschikt voor zonnepanelen. De installateurs gebruiken daarvoor speciale bevestigingsmaterialen.