Enphase omvormers - Dak Profijt

Enphase omvormers

Ontdek de Kracht van Winaico’s D3 Bifacial Glass-Glass Full Black 425 Wp Zonnepaneel met N-type Technologie

Zonne-energie heeft een enorme groei doorgemaakt in de afgelopen jaren. De technologische ontwikkelingen stellen ons in staat om meer dan ooit tevoren te profiteren van de kracht van de zon.

Op deze pagina richten we ons op een indrukwekkend product dat het toppunt van zonne-innovatie vertegenwoordigt: het Winaico D3 Bifacial Glass-Glass Full Black 425 Wp zonnepaneel met N-type technologie.

Kwaliteit

Een Symbool van Kwaliteit
Voordat we ingaan op de details van dit bijzondere zonnepaneel, is het belangrijk om het merk erachter te belichten. Winaico, dat onder de paraplu van WINAICO Deutschland GmbH valt, heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland en staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige zonnepanelen.

 

europees

Europese Garantiebepalingen
Een groot voordeel van Winaico’s vestiging in Duitsland is dat het bedrijf onder Europese garantiebepalingen valt. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op solide bescherming en service volgens de hoge Europese standaarden.

europees

Een Revolutie in Zonne-energie
Het Bifacial Glass-Glass Full Black 425 Wp zonnepaneel is een echt meesterwerk. Het combineert het beste van de huidige technologieën om een uitzonderlijk vermogen en efficiëntie te bieden.

Ga voor 425WP Glas/Glas zonnepanelen van Winaico
Ontdek je besparing

Wat maakt Winaico 425WP Glas/Glas zonnepanelen zo goed?

N-type Technologie
Een van de grootste troeven van dit paneel is de N-type technologie. N-type cellen zijn minder gevoelig voor lichtverzwakking, wat betekent dat ze over een langere periode efficiënter werken dan conventionele P-type cellen. Dit resulteert in een hogere energieopbrengst gedurende de levensduur van het paneel.

Bifacial Ontwerp
De D3 Bifacial Glass-Glass Full Black is ontworpen om zonlicht op te vangen aan beide zijden van het paneel. Dit betekent dat het niet alleen direct zonlicht omzet in elektriciteit, maar ook het licht dat wordt gereflecteerd door nabijgelegen oppervlakken. Dit draagt bij aan een aanzienlijke verhoging van de energieopbrengst.

Uitzonderlijke Garantievoorwaarden
Winaico toont hun vertrouwen in dit product met een indrukwekkende garantie van 30 jaar op zowel vermogen als product. Dit biedt huiseigenaren en bedrijven gemoedsrust voor de lange termijn.

Esthetisch en Duurzaam Ontwerp
Met zijn volledig zwarte ontwerp, is het paneel niet alleen krachtig, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bovendien, met afmetingen van 1,722m in lengte en 1,134m in breedte, en een gewicht van slechts 24 kg, is het paneel zowel robuust als gemakkelijk te hanteren.

ad2d87f15f