Glas/ glas zonnepanelen - Dak Profijt

Glas/ glas zonnepanelen

Ontdek de voordelen en kenmerken van glas-glas zonnepanelen bij Dak Profijt!

Glas-glas zonnepanelen zijn een ware revolutie in de wereld van zonne-energie. In tegenstelling tot traditionele zonnepanelen, waarbij slechts één zijde van glas is en de andere van kunststof, hebben glas-glas panelen een dubbele glazen laag.

Dit innovatieve ontwerp biedt talrijke voordelen waar jij van kunt profiteren:

 1. Verhoogde efficiëntie:
  Doordat de zonnecellen zich bevinden tussen twee lagen glas, kunnen glas-glas panelen meer zonlicht opvangen en omzetten in elektriciteit. Dit resulteert in een hoger rendement en dus meer energieopbrengst voor jou.
 2. Verbeterde kwaliteit:
  De dubbele glazen laag zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Glas-glas panelen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hagel, sneeuw, en UV-straling, waardoor ze langer meegaan dan traditionele panelen.
 3. Uitgebreide Garantiebepalingen:
  Wij begrijpen dat je wilt investeren in duurzame en betrouwbare energiebronnen. Daarom bieden wij glas-glas zonnepanelen met uitgebreide garantievoorwaarden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw zonne-energiesysteem.
 4. Extreem weerbestendig:
  Onze glas-glas zonnepanelen zijn uiterst bestand tegen de meest uitdagende weersomstandigheden, waaronder hevige hagelbuien. Je kunt gerust zijn dat je investering veilig en beschermd is.
 5. Hogere opbrengst:
  Geniet van een zonne-energieopbrengst die tot 25% hoger kan zijn dan bij traditionele zonnepanelen. Dit betekent meer energiebesparingen voor jou en een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen en kenmerken van glas-glas zonnepanelen bij Dak Profijt!

 1. Minimale microscheurtjes:
  De kans op microscheurtjes (microcracks) in onze panelen is vrijwel verwaarloosbaar, wat betekent dat ze langdurig efficiënt blijven werken.
 2. Verlengde levensduur:
  Geniet van een aanzienlijk verlengde levensduur van onze panelen, die tot vele decennia meegaat.
 3. Brandveiligheid:
  Onze panelen zijn gecertificeerd voor brandveiligheid, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke risico’s.

Kwaliteit

Een Symbool van Kwaliteit
Voordat we ingaan op de details van dit bijzondere zonnepaneel, is het belangrijk om het merk erachter te belichten. Winaico, dat onder de paraplu van WINAICO Deutschland GmbH valt, heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland en staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige zonnepanelen.

 

europees

Europese Garantiebepalingen
Een groot voordeel van Winaico’s vestiging in Duitsland is dat het bedrijf onder Europese garantiebepalingen valt. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op solide bescherming en service volgens de hoge Europese standaarden.

europees

Een Revolutie in Zonne-energie
Het Bifacial Glass-Glass Full Black 425 Wp zonnepaneel is een echt meesterwerk. Het combineert het beste van de huidige technologieën om een uitzonderlijk vermogen en efficiëntie te bieden.

Ga voor 425WP Glas/Glas zonnepanelen van Winaico
Ontdek je besparing

Ontdek de Magie van Glas-Glas vs. Glas-Folie Zonnepanelen

Glas-glas zonnepanelen en glas-folie zonnepanelen – wat is het verschil? Laten we een kijkje nemen in de wereld van deze twee zonnepaneelgeneraties en ontdekken waarom de toekomst er zo stralend uitziet met glas-glas panelen!

Stel je voor: twee glazen lagen die als een schild dienen voor de zonnecellen binnenin. Dat zijn glas-glas zonnepanelen. Ze hebben superkrachten zoals:

 1. Hoge duurzaamheid:
  Weerstaan moeiteloos extreme weersomstandigheden, van stortregens tot hagelbuien. Ze houden stand als een ware superheld.
 1. Langere levensduur:
  Met een levensduur die langer meegaat dan de gemiddelde superheld, zorgen glas-glas panelen voor blijvende prestaties.
 1. Hoger rendement:
  Ze zetten meer zonlicht om in elektriciteit, wat resulteert in indrukwekkende energieopbrengst.
 1. Betere Garantiebepalingen:
  Extra gemoedsrust dankzij uitgebreide garantievoorwaarden.

Glas-Folie Zonnepanelen: De Oudere Garde

Glas-folie zonnepanelen, de “oude garde” van zonnepanelen, bestaan uit glas aan de voorkant en een achterkant van kunststof (folie). Hun kenmerken zijn:

 1. Kostenefficiënt:
  Deze panelen zijn budgetvriendelijk vanwege het gebruik van folie in plaats van glas, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor prijsbewuste consumenten.
 1. Minder opbrengst:
  Glas-folie zonnepanelen leveren over het algemeen minder rendement in vergelijking met moderne panelen, wat resulteert in een bescheidener energieopbrengst.
 1. Kortere levensduur:
  Ze kunnen de tand des tijds minder goed weerstaan en hebben meestal een kortere levensduur dan hun moderne tegenhangers, wat betekent dat ze op lange termijn mogelijk vaker moeten worden vervangen.
 1. Lichter van gewicht:
  Glas-folie zonnepanelen zijn lichter dan glas-panelen, wat kan resulteren in een eenvoudigere installatie en minder structurele belasting op het dak.
 1. Geschikt voor specifieke toepassingen:
  Vanwege hun lagere gewicht en flexibiliteit zijn las-folie zonnepanelen geschikt voor specifieke toepassingen waar traditionele zonnepanelen mogelijk niet praktisch zijn, zoals op gebogen oppervlakken of mobiele installaties.

Glas/ glas panelen

We waarde van Winaico glas-glas zonnepanelen

Laten we de kosten van glas-glas zonnepanelen, zoals die van het gerenommeerde merk Winaico, eens onder de loep nemen.

Hoewel ze aanvankelijk een hoger prijskaartje hebben in vergelijking met traditionele zonnepanelen, zijn er tal van redenen waarom ze als een waardevolle keuze worden beschouwd voor je zonne-energiesysteem. Hier is waarom:

Topprestaties & Langere Levensduur:
Glas-glas zonnepanelen bieden over het algemeen superieure prestaties en gaan langer mee dan traditionele panelen. Dit betekent dat je gedurende de gehele levensduur van de panelen meer energie kunt opwekken en dus meer geld kunt besparen. Bovendien behouden ze na verloop van tijd hun energieproductie beter, wat resulteert in minder vermogensverlies.

Eco-vriendelijkheid:
Glas-glas zonnepanelen hebben het felbegeerde Cradle to Cradle-certificaat, wat bewijst dat ze milieuvriendelijk zijn en een duurzame keuze vormen. Ze dragen bij aan een groenere planeet!

Uitgebreide garanties:
Dak Profijt biedt uitgebreide garanties voor zowel het product als het vermogen van de panelen. Dat betekent extra gemoedsrust en bescherming tegen onverwachte kosten in geval van defecten. Als kers op de taart wordt er ook nog eens een gratis all risk verzekering geboden voor het hele zonne-energiesysteem. Veiligheid boven alles!

Hoewel de initiële kosten wat hoger kunnen zijn, wegen de voordelen en garanties van glas-glas zonnepanelen vaak ruimschoots op tegen de meerprijs. Ze bieden niet alleen een hoger rendement en een langere levensduur, maar kunnen ook resulteren in lagere kosten op de lange termijn en een beter rendement op jouw investering in zonne-energie. Het is belangrijk om zorgvuldig de kosten en voordelen af te wegen en een weloverwogen beslissing te nemen op basis van jouw specifieke behoeften en budget.

Laat de Toekomst Beginnen – Kies voor Dak Profijt!

Klaar om de sprong te wagen naar de wereld van glas-glas zonnepanelen? Met Dak Profijt aan jouw zijde, is jouw duurzame energie reis nog nooit zo opwindend geweest!

Wij zijn er om je te begeleiden op deze reis, vol potentie voor een duurzame toekomst en ongekende energiebesparingen. Aarzel niet, laat vandaag nog van je horen!

ad2d87f15f