Growatt - Dak Profijt

Growatt

Als u zonnepanelen op uw huis installeert, is het belangrijk om een goede omvormer te kiezen om de gelijkstroom die door de panelen wordt opgewekt om te zetten in bruikbare wisselstroom. Growatt omvormers zijn een populaire keuze onder zonnepaneelinstallateurs en klanten vanwege hun betrouwbaarheid en efficiëntie.

Wat zijn Growatt omvormers?

Growatt is een Chinese fabrikant van omvormers voor zonne-energiesystemen. Het bedrijf heeft een breed scala aan omvormers voor verschillende toepassingen en systeemgroottes. Growatt omvormers worden geleverd met een garantie van 10 jaar, wat aangeeft hoe betrouwbaar ze zijn.

Voordelen van Growatt omvormers

  1. Hoge efficiëntie: Growatt omvormers hebben een hoge efficiëntie, wat betekent dat er minder energie verloren gaat tijdens het omzettingsproces. Dit resulteert in een hogere opbrengst van uw zonnepaneelsysteem.
  2. Betere prestaties bij schaduw: Growatt omvormers zijn uitgerust met een Maximum Power Point Tracking (MPPT) functie. Dit betekent dat het systeem automatisch de optimale werking van het systeem bepaalt, zelfs als er een schaduw op een of meerdere panelen valt. Dit zorgt voor een maximale opbrengst van uw systeem.
  3. Eenvoudig te installeren: Growatt omvormers zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen speciale kennis of vaardigheden. Ze hebben ook een compact formaat en zijn lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te installeren zijn.
  4. Monitoring: Growatt omvormers zijn uitgerust met monitoringmogelijkheden, waardoor u de prestaties van uw zonnepanelen real-time kunt volgen. U kunt de prestaties van elk paneel individueel bekijken en eventuele problemen opsporen voordat ze ernstiger worden.
  5. Compatibiliteit: Growatt omvormers zijn compatibel met de meeste soorten zonnepanelen en batterijsystemen. Dit betekent dat u het systeem naar wens kunt aanpassen en uitbreiden.
ad2d87f15f