0% BTW zonnepanelen - Dak Profijt

0% BTW zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Of heeft u al zonnepanelen, en wit u extra zonnepanelen kopen?

Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen 0%, als deze op of bij uw woning worden geplaatst. Lees wat dit voor u betekent.

Monteur bestelbus Dak Profijt

Waarom dit een geweldige kans is voor uw huis en het milieu

Zonnepanelen zijn een populaire manier geworden om uw huis te verduurzamen en uw energiekosten te verlagen. Dankzij de nieuwe regeling voor 0% BTW op zonnepanelen, is dit nu ook nog eens zeer betaalbaar geworden.

U kunt nu namelijk profiteren van een aanzienlijke lagere investeringsbedrag en geen administratieve rompslomp voor het terugvragen van de BTW.

Voordelen voor uw huis

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om uw energiekosten te verlagen. Ze zetten zonne-energie om in elektriciteit, waardoor u minder afhankelijk bent van de elektriciteitsmaatschappij en u energiekosten kunt verlagen. Daarnaast is het ook goed voor het milieu, aangezien u minder CO2 uitstoot en minder afhankelijk bent van schonere energiebronnen.

Met de regeling voor 0% BTW op zonnepanelen wordt het nog aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen. U kunt nu namelijk profiteren van een aanzienlijke korting op de aankoopprijs van de panelen. Dit maakt het voor veel mensen mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen, die anders misschien niet de mogelijkheid hadden gehad. Dit is ook een groot voordeel bij uitbreiding van uw huidige zonnepanelen-systeem.

Voordelen voor het milieu

Zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel van de overgang naar een duurzamere en schonere energiebron. Ze helpen bij het verminderen van de uitstoot van CO2 en andere vervuilende stoffen, en bijdragen daarmee aan een gezondere planeet.

Met de regeling voor 0% BTW op zonnepanelen krijgt het milieu nog een extra steuntje in de rug. Het wordt namelijk aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen, waardoor er meer mensen zullen overstappen op deze schone energiebron. Hierdoor wordt de uitstoot van vervuilende stoffen verder verminderd en kunnen we samen werken aan een duurzame toekomst.

Zonnepanelen installeren dak ladder

Zonnepanelen van de beste kwaliteit

zonnepanelen veilig

30 jaar garantie

U krijgt 30 jaar product- en vermogensgarantie op jouw zonnepanelen. U neemt zonnepanelen immers voor de lange termijn.
Zonnepanelen opbrengst

Zwarte zonnepanelen

Volledige zwarte zonnepanelen zijn niet alleen de mooiste van zijn soort, maar ook degene met het hoogste rendement.
Besparen met zonnepanelen

0% BTW

Geen BTW op de aanschaf van zonnepanelen.
zonnepanelen plaatsen installeren

Geen spaargeld nodig

Kiezen tussen een vakantie, nieuwe bank of zonnepanelen? Dat hoeft niet! U heeft geen spaargeld nodig. U kunt gebruik maken van ons unieke concept: zonnepanelen zonder eigen investering. Het geld dat u nu aan elektriciteit kwijt bent, gaat u dan betalen aan de financiering. Na een aantal jaar zijn deze afbetaald en wekt u gratis stroom op!

  • U heeft geen spaargeld nodig.
  • Uw woning wordt direct meer waard.
  • Slimmer dan huren!