fbpx
Skip links

Klantervaringen

Dit is hoe onze klanten onze service hebben ervaren

Prima, klantgericht en probleem oplossingsgericht

Door wat problemen met de levering van de juiste materialen, werd de montagedatum verzet. Op zich geen probleem. Dit werd goed gecommuniceerd. Ook de tweede afspraak moest verzet worden i.v.m. ziekte van een monteur. Ook dit werd goed gecommuniceerd. Uiteindelijk kon de derde afspraak wel doorgaan. Alles is vervolgens goed verlopen.
4.5/5

W. van Oeveren

Rotterdam

Prettig

Duidelijke uitleg, snelle levering en vriendelijke installateurs, klaar voor de zon en de zomer.
5/5

Jet

Ede

Prettige kundige en betrokken medewerkers

fijne uitleg vooraf en rustige vakkundige medewerkers die de panelen kwamen installeren.
5/5

Marjan

Wageningen

Deskundig, goed afgestemd met de behoeften van de klant en snel

Adviseur (Hatim) toonde zich bedreven en enthousiast in het ‘verkopen’ van zijn product en sloot tegelijkertijd goed aan bij onze vragen en behoeften. Hij was net niet te pushy. de 4 offertevarianten werden onmiddellijk gemaild waarop wij een keuze kon maken. Binnen 2 weken kon er worden geleverd. Helaas moest de installatie worden uitgesteld doordat de voorgaande installatie uitliep. Dat was bijzonder onaangenaam. De installateur was bereid om op mijn verzoek op 2e pinsterdag alsnog de zonnepanelen te installeren. Dit is snel en vakkundig uitgevoerd. Per direct konden wij de zonopbrenst zien! Ter compensatie van het ongemak door de verplaatsing van de installatiedatum ontvangen wij nog een cadeaubon en ook de extra kosten van het opnieuw verzegelen van de meterkast door Stedin worden door Dakprofijt vergoed.

4.5/5

Reijer Jan en Svitlana

Vianen

Voldoende informatie en snelle en goede installatie

Tijdens het gesprek werd duidelijk uitgelegd, wat de installatie van zonnepanelen precies inhoudt en wat het oplevert. Daarna volgde al snel de installatie. Dit was in een ochtend gebeurd. Geen klachten tot nu.

4.5/5

Jack

Ede

Gewoon goed!

Wat is het fijn als je als consument serieus genomen wordt. En dat doen ze bij Dak Profijt. Al enige tijd liep ik met het idee om zonnepanelen te plaatsen. Maar door wie? Er zijn zoveel aanbieders. Uiteindelijk met Dak Profijt gesproken en voor hen gegaan. Goede begeleiding, bereikbaarheid, service, advisering, etc. Ook de installatieploeg. Goede en correcte jongens. En nu ben ik de trotse bezitter van 18 panelen en zie op mijn telefoon dat ik mijn eigen energieleverancier ben! Hoe cool is dat! Kan deze club met een gerust hart aanbevelen.

5/5

Arie

Gorinchem

Wilt u ook onze uitstekende dienstverlening ervaren en bent u benieuwd wat u zou kunnen besparen op uw energierekening?

Doe dan de dakcheck!

Prima service, snel geregeld!

Net en snel gewerkt, voelt betrouwbaar en vragen kunnen altijd gesteld worden. Alles wordt geregeld tot waar ze kunnen en er wordt zeer snel actie ondernomen

5/5

Joerie

Sliedrecht

Erg positief

Na een leuk gesprek te hebben gehad aan de deur met een mannetje van Dak Profijt, hebben we het even laten bezinken. We hadden al bij 2 andere leveranciers geprobeerd maar daar hadden we geen klik mee. Later zijn wij gebeld of wij interesse hadden in een vrijblijvend offerte en kort daarop is Hatim van Dakprofijt langsgekomen. We hebben een goed gesprek gehad en hij nam alle tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden. Na een paar dagen hebben we besloten om het te gaan doen en 2 weken later lagen de 9 panelen erop! Monteurs hebben na een bakkie koffie hun werkzaamheden uitgevoerd en na een korte uitleg hoe en wat ze gedaan hebben, waren ze na 2.5 uur weer weg. De App werkt ook super zodat je het netjes kan volgen wat je opbrengst is. Wij zijn zeer tevreden.

4.5/5

Chris

Waddinxveen

Alles snel geregeld

Duidelijke uitleg. Snel geleverd

5/5

Fred

Ridderkerk

Zeer adequate en snelle reacties, opvolging en uitvoering

Zeer vriendelijk en.behulpzaam personeel

4.5/5

Bert

Papendrecht

Van de verkoper t/m de installatie alkes TOP!

Bij het gesprek met de verkoper al een goed gevoel. Goede kwaliteit zonnepanelen van Duits fabrikaat, en dus fabrieksgarantie in Duitsland i.p.v. in Japan of China of …. De monteurs waren ook top, en als het weer goed was gebleven binnen een dag 15 panelen, inverter/omvermer en stroomaansluitingen geïnstalleerd. De verkoper en collega’s van Dak Profijt zijn steeds goed telefonisch of via SMS/mail bereikbaar en leveren een super service. Ook nu na een week nog steeds een goed gevoel. Dankjewel buren, voor het aanraden van Dak Profijt. Aanrader: als je het financieel kan, neem glas-glas panelen en altijd een SolarEdge inverter. 

5/5

Wijbo

Huizen

Goede uitleg vlotte afhandeling

Erg goed gesprek gehad. De plaatsing ging erg vlot. Alleen jammer dat je in de app niet je eigen verbruik kan zien

4/5

Gerco

Sliedrecht

Wilt u ook onze uitstekende dienstverlening ervaren en bent u benieuwd wat u zou kunnen besparen op uw energierekening?

Doe dan de dakcheck!

Zeer klantgericht en vakbekwaam 🙂

Ik heb Dakprofijt ervaren als zeer vriendelijk, persoonlijk, vakbekwaam en betrouwbaar in contact, aanpak en uitvoering.

5/5

J.

Amstelveen

Goede communicatie en strakke planning

Zonnepanelen zijn netjes gemonteerd en het was allemaal snel geregeld, communicatie was goed

4/5

Richard

Hilversum

Fijn bedrijf om mee te werken

Dakprofijt doet wat ze zeggen en ook met een ontstaan Coronaprobleem is/wordt soepel mee omgegaan.

4/5

Ad

Vinkeveen

Uitstekend !

De voorgesprekken en uitleg van de adviseur van Dakprofijt gingen uitstekend en heel relaxt. Op 31 maart 2020 was de installatie klaar. Van de Eneco kregen we een overzicht van 1 maart tot en met 1 april. Er was in nog géén anderhalve dag 9 kWh opgewekt, maal 0,23636 Eurocent is € 2,13 terugleveropbrengst. Op het moment dat ik dit schrijf is het 19 april 2020 en de maandopbrengst tot nu is al 400,18 kWh, dat is € 94,59 !! ,dank zij een zonnige aprilmaand, en die is nog niet voorbij. Super en geweldig ! De maandlasten van Eneco kunnen omlaag. De prijs per kWh is de all-inprijs betreffende de levering van Eneco, transportkosten Stedin en de Milieubelastingen, die gesaldeerd worden met de teruglevering.
5/5

Cornelis

Sliedrecht

Goede communicatie, keurige oplevering, kortom top!

Via een huis-aan-huis actie een folder gekregen, en een afpraak gemaakt. In eerste instantie alleen benieuwd wat er mogelijk was, en wat dit zou gaan kosten. De uitleg die we kregen tijdens de gemaakte afspraak was helder en concreet. Dhr. Balmasound was rustig en, beantwoordde mijn spervuur van vragen rustig en naar tevredenheid. Na het gesprek ben ik nog verder gaan informeren wat het aanbod van Dakprofijt was. Het bleek dat dit voor dat wat er neergelegd en geïnstalleerd zou worden een prima prijs was. De panelen waar Dakprofijt mee werkt zijn de top van de top, en dat zie je wel in de prijs terug. We hebben uiteindelijk gekozen om wel met Dakprofijt verder te gaan vanwege de goede communicatie, en het stuk duurzaamheid wat ook bij het produceren van de panelen en de daarbij behorende levensduur ten uiting komt. Dhr. Balmasound had tijdens onze ontmoeting grappend gezegd dat hij 24/7 bereibaar was. Ik heb in de tijd totdat we de beslissing hebben genomen zeer regelmatig contact met hem opgenomen en hij heeft mij altijd of terug gebeld of gelijk rustig te woord gestaan. Echt klasse, dit geeft ook vertrouwen in datgene wat aan ons verkocht is. Ook de installatie is keurig gegaan. De periode waarin deze installatie heeft plaats gevonden was midden in de ‘corona-crisis’. De installateurs zijn zo min mogelijk binnen geweest en hebben zich ook keurig aan de geldende 1.5 meter afstand gehouden. Ook tijdens de installatie was er goed overleg, en was men zeer flexibel. Als ik toch wat op moet merken is dat het planning technisch iets langs elkaar heengelopen was. Hierdoor werd een afgesproken middag, en geplande morgen. Dit was even verwarrend, maar gelukkig verder geen probleem. Een 10 geven doe ik eigenlijk nooit, want dat betekend dat er helmaal niets te verbeteren valt, maar de 9 is echt dik verdiend. Verder gaan we zien hoe het met de (beloofde) opbrengst gaat zijn, maar dat kunnen we uiteraard pas over een jaar zeggen 🙂
5/5

Fam. Marcelis

Sliedrecht

Duidelijk en goed geholpen

Een mooi voordelig plan duidelijk en rustig gepresenteerd, alle vervolg afspraken gingen snel. Installatie ook snel en goed. Enige minpuntje was dat we iets langer moesten wachten op afhandeling btw terugvraag, misschien met corona te maken. Overigens wel goede service dat ze dat erbij aanbieden. Al met al een tevreden klant!
4/5

Robert

Amersfoort

Wilt u ook onze uitstekende dienstverlening ervaren en bent u benieuwd wat u zou kunnen besparen op uw energierekening?

Doe dan de dakcheck!

Professioneel bedrijf, met eerlijk verhaal.

Ik ben zelf actief in de inverter (omvormers) techniek. Ik weet van voor- en nadelen. Ik heb dus uitvoerig bevraagd wat er geleverd werdt, en zelf onderzoek gedaan of het systeem wat me aangeboden werd, qua prijs kwaliteitverhouding gunstig is. Ook de onzekere toekomst op hoe gesaldeerd gaat worden werd direct verteld, zonder dat ik daar naar hoefde vragen. Er werdt verteld dat er dan een accu bij de inverter geplaatst kan worden. In mijn nabije kring heb ik mensen die ook solaredge omvormers hebben. Die waren ook goed te spreken over het aanbod van dakprofijt. Dat heeft ons overtuigd de installatie met eigen middelen aan te schaffen. De belastingteruggave (btw) moet nog geregeld gaan worden door dakprofijt, maar ik vertrouw erop dat ze dat net zo netjes afhandelen als alle andere zaken.
5/5

Herman

Papendrecht

Heldere en duidelijke uitleg

Ik heb duidelijke uitleg gehad van Hatim. En binnen twee weken na de offerte zaten de panelen op het dak. Laat het maar een zonnig en dus voordelig jaar worden.
4/5

Patrick

Sliedrecht

Topbedrijf

Ik ben blij met Dak Profijt. Het intake gesprek was prettig. Hatim legt alles rondom de panelen en het legproces rustig uit. Op het eind wordt er niet gepushed om te tekenen en dat vind ik fijn. Ook het proces van leggen verloopt heel soepel. Het wordt deskundig en netjes gedaan. Laat die zonnige zomer maar komen!
5/5

Mirjam

Huizen

Goede service

Netjes en snel gewerkt. En ook snel geleverd. Nazorg qua BTW ook prima. 

4/5

Yall

papendrecht

Deskundig

Prima deskundige en duidelijke informatie vooraf. Zeer ervaren monteurs bij installatie.
5/5

Marcel

Huizen

Geweldig geleverd

Na eerst een uitgebreide en duidelijke voorlichting over zonnepanelen en de mogelijkheden daarvan, hadden we zo’n 3 weken later ze op het dak liggen. Vakkundig gemonteerd door hele vriendelijke monteurs. Alles werd keurig achtergelaten en een vergeten kapje kwam een van de monteurs op zijn vrije zaterdag nog even plaatsen. Met de app kunnen we alle zonne- opbrengsten zien en ook met het terugvragen van BTW krijg je hulp. Kortom, wij zijn erg tevreden!
4.5/5

Martijn

Vianen

Wilt u ook onze uitstekende dienstverlening ervaren en bent u benieuwd wat u zou kunnen besparen op uw energierekening?

Doe dan de dakcheck!

Super snel en netjes!

Na het gesprek met de vertegenwoordiger die heel duidelijk was in alle opzichten, besloten om e.e.a. te laten plaatsen: alle afspraken werden super snel waar gemaakt en netjes verzorgt.
5/5

E de Heus

Hilversum

Prima werk geleverd

Onze ervaring met dakprofijt was heel goed. De adviseur legde goed het verschil uit tussen de verschillende soorten panelen en hield rekening met onze wensen. De panelen zijn zonder problemen geplaatst en via de app kunnen we precies bijhouden hoeveel energie de panelen hebben opgewekt.

4.5/5

Winston

Amsterdam

Zeer Goed Leuke Jongens

Goed Gewerkt Netjes En Alles Opgeruimd

4/5

George

Leersum

Vlot energiek bedrijf

Aardige vriendelijke mensen , behulpzaam leggen het duidelijk uit, werken netjes .zijn beleefd en vriendelijk.

4/5

Alex

Amersfoort

Heel goede ervaring met de mensen van Dakprofijt.

Bij de aanschaf goede voorlichting gekregen over rendement, kosten, kwaliteit etc. De plaatsing gaf een kleine hapering door onvoorziene omstandigheden maar daar is attent op gereageerd. De mensen van Dakprofijt zijn oplossingsgericht en ik heb contact gehad met meerdere mensen binnen het bedrijf. De panelen lagen binnen korte tijd op het dak en de afwerking binnen is ook keurig gedaan. De werkelijke besparing kan ik uiteraard nog niet over oordelen maar de bijgeleverde app geeft volledig inzicht de energiestromen. Ik zeg: niet langer twijfelen maar doen !

4.5/5

Rob

Bodegraven

Geweldig geleverd

Binnen een dag konden we profiteren van zonnepanelen. Netjes gewerkt. Zelfs de hond vond het gezellig dat de mannen van dak profijt aan het werk waren, hij kreeg veel aandacht. Wij zijn heel tevreden. Echt een aanrader.

4.5/5

José

Bunnik

Wilt u ook onze uitstekende dienstverlening ervaren en bent u benieuwd wat u zou kunnen besparen op uw energierekening?

Doe dan de dakcheck!