fbpx
Skip links

Klantervaringen

Dit is hoe onze klanten onze service hebben ervaren

DCIM100MEDIADJI_0031.JPG

“Binnen een dag konden we profiteren van zonnepanelen. Netjes gewerkt. Zelfs de hond vond het gezellig dat de mannen van dak profijt aan het werk waren, hij kreeg veel aandacht. Wij zijn heel tevreden. Echt een aanrader.”

José uit Bunnik

“Ik wilde graag zonnepanelen van hoge kwaliteit met een lange garantie. Deze zijn netjes geïnstalleerd. Ik had specifieke wensen ten aanzien van het plaatsen. Ik wilde graag voldoende afstand tussen de panelen en de dakkapel. Dit is vakkundig door Dak Profijt opgepakt. Ook heeft dak Profijt bij het sneuvelen van een dakpan zelf voor vervanging gezorgd. Omdat ik niet beschikte over reserve dakpannen. Al met al, erg tevreden over hoe Dak Profijt dit heeft afgehandeld.”

V. Mos uit Amsterdam
Amsterdam
Diemen

“De uitleg die ik kreeg, als leek, om zonnepanelen te plaatsen, was voldoende voor mij om met Dak Profijt zaken te doen. De meerwaarde t.o.v. van concullega’s was voor mij snel duidelijk. Maar ook de snelheid van de plaatsing overtrof mijn verwachtingen. Twee weken na het eerste gesprek, was ik de eigenaar van 8 zonnepanelen.”

J.a Holleman uit Diemen

Ook tevreden klant worden?

Vraag een offerte aan

“In Driebergen hebben onze installateurs 13 zonnepanelen mogen plaatsen. Door onze duidelijke adviezen en efficiënte werkwijze, kon de klant zeer snel genieten van 100% duurzame energie.”

Installatie in Driebergen
DCIM100MEDIADJI_0029.JPG