fbpx
Skip links

Ons verhaal

Ontdek meer over de # 1 zonnepaneel specialist van Nederland

Een duurzaam Nederland begint bij jezelf.

Duurzaamheid en duurzaam leven is belangrijker dan ooit te voren. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de generaties die na u komen. Met het gebruik van zonnepanelen kiest u 100% voor schone en hernieuwbare energie.

Wij maken deze schone energie bereikbaar. Voor u en voor alle andere huiseigenaren. Dat is het doel van Dak Profijt. Een doel waar wij elke dag hard aan werken. Bij elke zonnepaneel installatie komen wij weer een stapje dichterbij ons doel. Helpt u mee ons doel te bereiken?

Dit hebben we tot nu toe bereikt

Elke dag komen wij steeds dichterbij ons doel. Het doel om zoveel mogelijk huiseigenaren mee te laten doen en bij te laten dragen aan een duurzamer Nederland. Dit is wat wij tot nu hebben bereikt.

5.088.926 ton besparing per jaar

3000 klanten

99% beveelt ons aan

Klantbelofte

Dit beloven wij met onze zonnepanelen installatie

Altijd de meest gunstige voorwaarden

Het laagdrempelig maken van zonnepanelen voor uw huis kan volgens ons maar op één manier: te allen tijden zorgen voor de meest gunstige voorwaarden.

Eerlijkheid en transparantie

Wij geloven in eerlijkheid en transparantie. Alleen op deze manier kunnen wij het vertrouwen winnen van onze klanten. Vanaf het eerste moment weet u precies waar u aan toe bent.

Totale ontzorging

Vanaf de inventarisatie tot aan de installatie en de nazorg. Wij zullen u volledig ontzorgen. Bij elke situatie staat Dak Profijt voor u klaar!

De beste kwaliteit zonnepanelen

Enkel panelen van de beste kwaliteit zullen zorgen voor het optimale rendement. Bij ons kunt u terecht voor Duitse glas-glas zonnepanelen.

Onze visie

Een duurzaam Nederland voor iedereen

De tijd is aangebroken. De tijd voor een duurzamer en schoner Nederland. Wij geloven in een duurzamer Nederland voor iedereen en werken daar elke dag hard voor om het te bereiken.

Ontdek uw besparing
Bunnik foto3