Zonnepanelen zonder investering - Dak Profijt

Plan een gratis adviesgesprek

Zonnepanelen zonder investering

Betaal in termijnen met Santander

Waarom zonnepanelen zonder eigen investering?

Als je op zoek bent naar manieren om je huis groener en duurzamer te maken, dan is het aanschaffen van zonnepanelen een slimme investering. Maar de aanschaf van zonnepanelen kan ook een flinke investering zijn, en daarom kan het gebruik van een groenlening een aantrekkelijke optie zijn.

Bij Dak profijt bieden wij informatie en advies over het aanschaffen van zonnepanelen met behulp van een groenlening. Een groenlening is een lening die speciaal is ontworpen om duurzame investeringen te financieren. Dit betekent dat de rente vaak lager is dan bij gewone leningen, waardoor je geld kunt besparen op de lange termijn. Bij ons kun je een groenlening afsluiten tegen een vast rentetarief van 5,49% en deze in maandelijkse termijnen terugbetalen over een bepaalde periode.

Door gebruik te maken van een groenlening kun je je duurzame doelen bereiken zonder dat je andere financiële doelen in gevaar brengt. Als je geen spaargeld hebt om zonnepanelen te kopen, kan een groenlening je helpen om de benodigde financiering te krijgen. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten om je huis groener te maken en dat je meteen kunt beginnen met het genieten van de voordelen van zonnepanelen.

Het aanschaffen van zonnepanelen met behulp van een groenlening is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Zonnepanelen kunnen je huis van schone en duurzame energie voorzien, waardoor je geld bespaart op je energierekening en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Met onze website helpen wij jou om de beste opties te vinden voor het financieren van je duurzame investeringen, zodat jij je kunt richten op het verduurzamen van je huis tegen een vast rentetarief van 5,49% en met betaling in maandelijkse termijnen over een bepaalde periode.

De voordelen van Groen Lenen

  • De Groen Lenen-financiering geeft u verantwoord, veilig en betrouwbaar eenruimer budget;
  • Geld lenen om duurzaam te wonen zonder uw spaargeld te hoeven aanspreken;
  • We spreken vooraf af wat u gaat betalen per maand en voor hoelang;
  • U kunt kiezen voor een looptijd tot maar liefst tien jaar;
  • U krijgt de garantie dat de rente tussentijds niet wijzigt;
  • Boetevrij aflossen en 24/7 inzicht met de Santander App;
  • U profiteert van de belastingteruggave op de rente voor alle energiebesparende maatregelen eigen woning;
  • Uitstekend alternatief voor een 2e hypotheek maar dan zonder taxatie-, afsluit of notariskosten.

Hoe werkt betalen per maand?

1. Kiezen

Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode ‘Betaald per Maand’ van Santander

2. Aanvragen

Vul uw gegevens in en upload foto’s/scans van een aantal documenten, zodat wij uw aanvraag kunnen beoordelen

3. Ondertekenen

Onderteken gemakkelijk online met behulp van iDIN

4. Klaar en geregeld!

U ontvangt uw bestelling, waarna u Santander in maandelijkse termijnen terugbetaald. Veel plezier met uw aankoop!

Hoeveel kost het om maandelijks te betalen?

Italian Trulli

“Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden. Dak profijt treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Dak profijt en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.”

 

Onderstaand vindt u een voorbeeldberekening van het bedrag voor 6 panelen van de Hyundai Mono 430WP. De berekening is gebaseerd op een looptijd van 120 maanden en 180 maanden

 

Bereken hier jouw maandbedrag

Groenlenen Met Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in consumenten- financieringen en onderdeel van de Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Zij streven ernaar een verantwoordelijke financiële instelling te zijn die bijdraagt aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Italian Trulli