Over Dak Profijt - Dak Profijt

Warmtefonds met 0% rente*

Over Dak Profijt

De # 1 zonnepaneel specialist van Nederland
Dak Profijt personeel

Een duurzaam Nederland begint bij jezelf.

Duurzaamheid en duurzaam leven is belangrijker dan ooit tevoren. Niet alleen voor jezelf, maar voor alle generaties die nog volgen. Wij geloven dat de energietransitie sneller kan. We doen er alles aan om zonnepanelen voor iedereen toegankelijk te maken. Voor ieder type dak, voor iedere situatie en voor iedere portemonnee.

De nummer 1 zonnepanelen specialist van Nederland. In de afgelopen jaren hebben we duizenden huiseigenaren mogen helpen bij het verduurzamen van hun woning. Zo maken we samen de wereld een stukje duurzamer.

Een efficiënte dienstverlening en een excellente service staan bij ons op de eerste plek.

Klantenvertellen

“Zeer tevreden”

Wij waren op zoek naar zonnepanelen en kwamen uit bij Dak Profijt. Uiteraard hebben wij met meerdere partijen gesproken. gekozen voor Dak Profijt, reden: Het kennismakingsgesprek zeer plezierig met veel uitleg o.b.v. inhoud. Ook de tariefstelling was goed o.b.v. prijs versus kwaliteit. Het hele traject van aanvraag tot plaatsing is vlot en netjes verlopen.

Wij kunnen Dak Profijt zeker aanraden.

Edwin uit Bussum

8/10

Bekijk op Klantenvertellen.nl

“Het gehele traject is uitstekend verlopen”

Alle onderdelen van het traject is uitstekend verlopen. De afspraken zijn perfect volgens planning nagekomen.

Dak Profijt is goed bereikbaar en actief met informatie via de email die ook nog eens telefonisch wordt toegelicht.

Martijn uit Castricum

10/10

Bekijk op Klantenvertellen.nl
Zonnepanelen voordelen

Uniek concept

Zonnepanelen zonder eigen investering

Bij Dak Profijt willen we zonnepanelen toegankelijk maken voor iedereen. Daarom nemen we de grootste drempel weg; de financiële investering. Dit unieke financieringsconcept noemen we: zonnepanelen zonder eigen investering. Het geld dat je nu aan elektriciteit kwijt bent, ga je dan betalen aan de financiering. Na een aantal jaar zijn deze afbetaald en wek je gratis stroom op!

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.
 • Jouw woning wordt direct meer waard.
 • Slimmer dan huren!

Ons werkgebied

Wij zijn een toonaangevende leverancier en installateur van hoogwaardige zonnepanelen in Nederland. Hoewel we actief zijn in veel delen van Nederland, willen we je erop wijzen dat we momenteel niet actief zijn in de provincies Zeeland, Limburg, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

Als je echter in een andere provincie woont, kunnen wij je voorzien van hoogwaardige zonnepanelen die jouw huis of bedrijf van schone en duurzame energie zullen voorzien. Onze deskundige installateurs werken nauw met je samen om een oplossing op maat te vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een volledig geïntegreerd systeem of een modulair systeem dat in de toekomst kan worden uitgebreid, wij hebben de expertise om je te helpen.

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en onze installatietechnieken zijn gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen. We zetten ons in om je een betrouwbare en professionele service te bieden die je kunt vertrouwen.

Dus, als je in een van de provincies woont waarin wij actief zijn, neem dan vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je kunt profiteren van zonne-energie. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw huis of bedrijf.

De beste voorwaarden

Hoewel de norm 10 jaar garantie is. Geven wij op onze Duitse glas-glas panelen 30 jaar productgarantie én vermogensgarantie. Je neemt zonnepanelen immers voor de lange termijn.

Eerlijk en transparant

Je weet vooraf precies welke prijs je betaalt en je weet precies wat je van ons kan verwachten. Daar zorgen we voor. We hebben geen kleine lettertjes of verborgen kosten.

De beste kwaliteit

Bij ons kun je terecht voor de Duitse A-kwaliteit glas-glas zonnepanelen. Deze hebben meer opbrengst, zijn beter beschermd tegen prestatievermindering en beter bestand tegen weersinvloeden en hagelbuien. Niet voor niets best getest door o.a. de Consumentenbond

Je wordt ontzorgd

We ontzorgen je compleet. Vanaf de dakscan tot aan de installatie en ver daarna. We staan voor je klaar.

Hoeveel kun jij besparen met zonnepanelen?
Doe een aanvraag
Dak Profijt klantenservice

Vragen over Dak Profijt

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Het dak hoeft niet per se op het zuiden te liggen. Het is wel belangrijk dat het een koophuis is, en dat je eigenaar van het dak bent. Zonnepanelen op gedeelde daken zoals appartementen kunnen administratief erg ingewikkeld zijn.

Doe een aanvraag om te kijken of jouw dak geschikt is.

Hoeveel ga ik besparen met Dak Profijt?

Wat je precies gaat besparen hangt af van jouw huidige kosten en verbruik, de formaat van het dak en het aantal zonnepanelen dat we plaatsen. Over het algemeen brengen wij een advies uit waarbij de geschatte opbrengst van de zonnepanelen en het geschatte elektriciteitsverbruik even hoog zijn. Dit is voor jou het voordeligst. De hoogte van jouw besparing zal het bedrag zijn dat je nu aan elektriciteit betaalt.

Doe een aanvraag om te kijken hoeveel je gaat besparen.

Let op: de prijzen voor elektriciteit stijgen. De jaarlijkse besparing wordt dus ieder jaar een stukje groter.

Welke garanties krijg ik bij Dak Profijt?

Bij Dak Profijt werken we uitsluitend met de beste materialen. Op die manier weet je zeker dat jij goed zit met jouw zonnepanelen. In ons op maat gemaakte plan zie je precies welke garanties je krijgt. In de meeste gevallen krijgt je bij Dak Profijt de beste garanties uit de markt:

 • 30 jaar productgarantie op de zonnepanelen (fabrieksgarantie)
 • 30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen*
 • 25 jaar productgarantie op de omvormer (fabrieksgarantie)
 • 25 jaar garantie op het montagesysteem

*Dit houdt in dat je de garantie krijgt dat jouw zonnepanelen na 30 jaar nog minimaal 87% van het originele vermogen hebben.

Welke omvormer is geschikt voor mijn dak?

Wij werken met omvormers van Enphase, de wereldwijde marktleider. De omvormers van Enphase maken het mogelijk om zonnepanelen parallel te schakelen. Weet je nog de kerstverlichting van vroeger? Als één lampje uitviel, was de hele kerstboom donker. Dat wil je natuurlijk niet met zonnepanelen. Bij zonnepanelen die in serie geschakeld zijn geldt hetzelfde. Als één zonnepaneel minder zonlicht krijgt door schaduw of bladval, dan presteert het hele systeem zo slecht als de zwakste schakel.

Gelukkig is dat verleden tijd met de Enphase omvormers. Deze regelunits plaatsen we achter ieder zonnepaneel en zorgen ervoor dat ieder paneel individueel geoptimaliseerd wordt.

Medewerker dak profijt draagt zonnepaneel

Werken bij Dak Profijt

Werken aan een duurzamer Nederland bij de #1 zonnepanelen specialist? We groeien hard en dat betekent dat we op zoek zijn naar nieuw talent. We hebben vacatures voor fulltime en parttime functies. Maar ook voor jongeren die een bijbaan zoeken.

 • Duurzaam
 • Snelgroeiend
 • Doorgroeien
 • Jong
e936c5680e