Vrienden - Dak Profijt

Vrienden

Ontvang €200,- aanbrengbonus

Allereerst willen wij u bedanken voor uw vertrouwen in onze zonnepanelen. U heeft al kunnen ervaren hoeveel geld u kunt besparen op uw energierekening en daar zijn wij trots op!

Als blijk van waardering willen wij u belonen met een geweldige kans om geld te verdienen. Door ons aan te bevelen bij uw vrienden, familie en kennissen die geïnteresseerd zijn in onze diensten, ontvangt u €100,- voor elke nieuwe klant die u bij ons aanbrengt. Bovendien geven wij ook €100,- extra korting op de offerte van de doorverwezen persoon. Zo kan iedereen profiteren van de voordelen van onze zonnepanelen.

Als u zelf ook via een vriend of familielid bij ons terecht bent gekomen, dan kunt u uzelf ook aanmelden voor de korting. Zo kunt u opnieuw geld besparen.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kans. Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, ontvangt u en uw doorverwezen persoon elk €100,- van ons.
Meld uzelf en uw vrienden, familie of kennissen vandaag nog aan via het onderstaande formulier en begin met besparen!

Proces

1. Aanbevelen

Heeft u een vriend of kennis die ook zonnepanelen zou willen? Vraag toestemming om zijn/haar gegevens aan ons door te sturen.

2. Contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met deze persoon.

3. Installatie

Als onze offerte akkoord is, gaan we de zonnepanelen op het dak installeren.

4. Uitbetalen

Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, ontvangt u en uw doorverwezen persoon elk €100,- van ons.

Voorwaarden

  • U ontvangt de aanbrengbonus als de installatie van de zonnepanelen afgerond is en de doorverwezen persoon geen geld meer aan ons verschuldigd is of heeft gekozen voor de financiering.
  • Deze actie geldt vanaf 1 april 2021. Doorverwijzingen die voor die tijd hebben plaatsgevonden kunnen wij helaas niet verwerken.
  • Iedere aanbeveling moet eerst via bovenstaand formulier worden doorgegeven om aanspraak te maken op de aanbrengbonus.
  • Er kunnen alleen mensen aangedragen worden die nog geen klant van Dak Profijt zijn. U heeft geen recht op de aanbrengbonus als de aangebrachte klant reeds bij ons bekend is.
  • Misbruik maken van deze actie op welke manier dan ook is verboden. Vraag eerst toestemming voordat u iemands gegevens invult.
3975e33572