Dak Profijt - De #1 zonnepanelen specialist - 30 jaar garantie

Warmtefonds met 0% rente*

Laadpaal

Bij Dak Profijt begrijpen we dat de toekomst van vervoer elektrisch is. Daarom bieden we naast onze hoogwaardige thuisbatterijen nu ook geavanceerde laadpalen aan. Maar wat zijn laadpalen precies en waarom zou je er een overwegen?

Van zonnestraal naar snelweg: laad en ga met onze laadpalen!

Duurzaam opladen

Wanneer je een laadpaal bij ons aanschaft, profiteer je van de mogelijkheid om deze te integreren met zonne-energieoplossingen, waardoor je elektrische voertuig wordt opgeladen met 100% hernieuwbare energie.

Deskundige Installatie & Service

Ons team van professionals zorgt niet alleen voor een vlekkeloze installatie, maar staat ook klaar voor onderhoud en service. Met Dak Profijt ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor de gehele levensduur van je laadpaal.

Bespaar op Kosten

Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige laadpalen en de mogelijkheid om te combineren met zonne-energie, zie je op de lange termijn een significante besparing op je energierekening, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Offerte aanvragen voor een laadpaal

Wat zijn laadpalen?

Je hebt ze misschien gezien als ‘EV-laadstations’ of gewoon ‘oplaadpunten’. Laadpalen zijn die handige installaties die je overal ziet opduiken om elektrische auto’s op te laden. Ze zijn echt de ruggengraat van de wereld van elektrisch rijden en maken het voor steeds meer mensen mogelijk om de overstap naar elektrisch te maken.

  1. Functie: De primaire functie van een laadpaal is het veilig en efficiënt overbrengen van elektrische energie naar de accu van een elektrisch voertuig. Dit gebeurt door middel van een laadkabel die de laadpaal verbindt met het voertuig.
  2. Conversie: Laadpalen zetten wisselstroom (AC) uit het elektriciteitsnet om in gelijkstroom (DC) voor snelladers, of ze leveren AC direct aan voertuigen die de omzetting intern doen. De keuze tussen AC en DC hangt af van het type laadpaal en de specificaties van het voertuig.
  3. Veiligheid: Moderne laadpalen zijn uitgerust met diverse veiligheidsmechanismen. Ze kunnen communiceren met het voertuig om ervoor te zorgen dat het opladen pas begint als er een veilige verbinding is gemaakt. Bovendien hebben ze vaak beveiligingen tegen oververhitting, kortsluiting en andere mogelijke problemen.

Voordelen van een laadpaal

Ontdek de Kracht van Elektrisch Opladen!

In een wereld waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, biedt de laadpaal een revolutionaire oplossing voor elektrische voertuigeigenaren. Niet alleen versnelt het je oplaadtijd, maar het brengt ook een reeks andere voordelen met zich mee die zowel je dagelijkse routine als de planeet ten goede komen. Duik in de vele voordelen die een laadpaal te bieden heeft en ervaar zelf het gemak van de toekomst van mobiliteit.

  1. Snelheid: Laad je auto sneller op dan met een standaard stopcontact.
  2. Gemak: Laad op vanuit het comfort van je eigen huis.
  3. Duurzaamheid: Combineer met zonne-energie voor een 100% groene oplaadervaring.
  4. Waardevermeerdering: Verhoog de waarde van je woning met een eigen laadstation.

Waarom kiezen voor een laadpaal?

Het kiezen voor een laadpaal biedt verschillende voordelen voor zowel eigenaren van elektrische voertuigen als voor het milieu. Hier zijn enkele redenen waarom men zou moeten overwegen om een laadpaal te installeren:

1. Snelheid: Laadpalen bieden een aanzienlijk snellere oplaadtijd in vergelijking met standaard stopcontacten. Dit betekent dat je elektrische voertuig in kortere tijd klaar is voor gebruik.

2. Gemak: Door een laadpaal thuis of op het werk te hebben, kun je je voertuig opladen wanneer het jou uitkomt, zonder te hoeven wachten bij openbare laadstations.

3. Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in een laadpaal kosten met zich meebrengt, kunnen de lagere kosten voor elektriciteit in vergelijking met benzine of diesel op de lange termijn tot aanzienlijke besparingen leiden.

4. Duurzaamheid: Elektrische voertuigen stoten geen schadelijke emissies uit. Door je voertuig op te laden met een laadpaal die is verbonden met hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, draag je bij aan een groenere en duurzamere toekomst.

5. Waardevermeerdering van je woning: Het hebben van een geïnstalleerde laadpaal kan de waarde van je woning verhogen, aangezien de vraag naar elektrische voertuigen en bijbehorende infrastructuur blijft groeien.

Laat ons de installatie voor u verzorgen! We plannen een afspraak met je in en installeren binnen een halve dag. De installatiekosten zijn al opgenomen in de offerte.
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over laadpalen

Kan elke elektrische auto worden opgeladen met jullie laadpalen?

Ja, onze laadpalen zijn compatibel met de meeste EV-modellen.

Hoe lang duurt het om mijn auto volledig op te laden?

Absoluut! Dit is een geweldige manier om je auto op te laden met groene energie.

Wat zijn de installatiekosten?

De installatiekosten zijn inbegrepen in onze prijzen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

 

Hoe onderhoud ik mijn laadpaal?

Onze laadpalen vereisen minimaal onderhoud. We bieden echter periodieke controles aan om de optimale werking te garanderen.

Wat is het verschil tussen een thuislader en een openbare laadpaal?

Thuisladers zijn vaak langzamer en bedoeld voor nachtelijk opladen, terwijl openbare laadpalen snellere laadopties bieden.

Bieden jullie garantie op de laadpalen?

Ja, we bieden een uitgebreide garantie. Neem contact met ons op voor meer details.

e180b4bd18