Zonnepanelen met super power

Blauwe logo Dakprofijt icoon met een doorzichtige achtergrond

Bereken je besparing

Groene checkmark

Persoonlijke prijsopgave

Groene checkmark

Schatting van aantal panelen

Groene checkmark

Verwachte besparing

Groene checkmark

Levering in 2-4 weken

Doe de gratis dakscan

Binnen 60 sec geregeld!

Knap & krachtig

Bespaar direct met zonnepanelen

Wij snappen dat je alles uit je zonnepanelen wilt halen. Daarom werken we alleen maar met de knapste, krachtigste panelen op de markt. Dit kun je verwachten.

‍Meer opbrengst, goeie looks

Onze volledig zwarte zonnepanelen brengen 25% meer energie op dan andere panelen. Daarbij zien ze er majestueus mooi uit.

‍Zekerheid op de lange termijn

Je neemt zonnepanelen voor een langere periode. Daarom geven we je 30 jaar product- en vermogensgarantie.

‍Supersnelle levering

Binnen 2 tot 4 weken staat er een installQ-gecertificeerde monteur voor je deur. Je zonnepanelen zijn in 1 dag geïnstalleerd.
Met de gratis dakscan krijg je een plan op maat. Ontdek wat jij kunt besparen.

Koninklijk besparen met de kracht van de zon.

Zonnepanelen zonder eigen investering?!

Live inzicht in de opbrengst

Zonnepanelen in 4 stappen

1. Krijg gratis een offerte op maat

Onze ervaren adviseurs stellen, gebaseerd op jouw unieke gegevens, een specifiek op jou afgestemd plan samen.

2. Binnen 2-4 weken geïnstalleerd

Zeker van je keuze? Dan liggen je zonnepanelen al binnen 2 tot 4 weken klaar voor installatie. Die duurt trouwens maar 1 dag. Zo heb je er zo min mogelijk last van.

3. Bespaar meteen energie

De kroon op je keuze. Met je nieuwe innovatieve zonnepanelen bespaar je meteen flink op je energierekening.

4. Breid uit met meer slimme oplossingen

Wist je dat je zonder moeite nóg efficiënter met je energie kunt omgaan? Bijvoorbeeld met een thuisbatterij of een handige laadpaal voor je elektrische voertuigen. Daar helpen we je ook bij.

Terugverdientijd zonnepanelen berekenen

Boost je besparingen: ontdek hoe snel zonnepanelen zich terugbetalen

De terugverdientijd van zonnepanelen voor een gemiddeld huishouden met 9 panelen en een jaarlijkse opbrengst van 3500 kWh tegen €0,40 per kWh is ongeveer 3,6 jaar. Dit betekent dat de investering van €5000 zich in iets meer dan drieënhalf jaar terugverdient via energiebesparingen, en vanaf dat moment genereert het systeem effectief "gratis" elektriciteit, op basis van de huidige energieprijzen.

Hop, het dak op! In 1 dag geïnstalleerd

Natuurlijk zit je niet te wachten op dagenlang gezeur op je dak. Dat hoeft ook niet. Onze vakkundige monteurs installeren je nieuwe zonnepanelen binnen 1 dag.

Veilig en snel

Onze installatieprocedure is ontworpen met jouw comfort in gedachten. We begrijpen dat tijd kostbaar is en dat veiligheid essentieel is bij zonnepaneelinstallaties. Daarom zorgen we ervoor dat onze monteurs de hoogste kwaliteitsnormen handhaven en werken volgens strikte veiligheidsprotocollen.

Gecertificeerde Experts

Onze monteurs zijn niet zomaar vakmensen; ze zijn gecertificeerd en getraind om zonnepanelen te installeren volgens de nieuwste normen en voorschriften. We nemen kwaliteit serieus en streven ernaar om je de beste service te bieden.

Koninklijke Standaarden

Wij gaan voor niets minder dan excellentie. Onze installateurs volgen koninklijke standaarden in hun werk, wat betekent dat ze zich houden aan de hoogste normen van vakmanschap en ethiek. Je kunt erop vertrouwen dat je zonnepanelen worden geïnstalleerd door professionals die streven naar perfectie.

Wat onze klanten zeggen

trustoo-logo

377 Reviews

Veelgestelde vragen

Salderen houdt in dat de energie die je zelf duurzaam opwekt en teruglevert, wordt weggestreept tegen de energie die je van je energieleverancier gebruikt. Dit betekent dat je voor de energie die je teruglevert, hetzelfde bedrag krijgt als wat je betaalt voor de energie die je van de leverancier afneemt. Dit bedrag is inclusief energiebelasting, de heffing voor duurzame energie, btw en de kosten voor het verbruik van stroom.

Nadat je ons persoonlijke aanbod hebt geaccepteerd, plaatsen onze InstallQ gecertificeerde monteurs de zonnepanelen doorgaans binnen 2 tot 4 weken. De installatie duurt meestal maar 1 dag.

Met zonnepanelen van Dakprofijt begint je niet alleen met besparen, je verdient er gemiddeld € 1.500 per jaar mee terug. Ons team zet zich in om jou persoonlijk advies te geven, zodat ook jouw dak optimaal benut wordt. Met onze ervaring van meer dan 10.000 installaties weten we precies wat jouw dak nodig heeft. Bij Dakprofijt krijg je meer dan alleen een goede deal. Je krijgt 24/7 inzicht in jouw besparingen via de gebruiksvriendelijke app en direct persoonlijk contact wanneer je dat nodig hebt. Wij staan voor je klaar, zonder wachtmenu's of automatische chatbots maar gewoon via ons directe lokale nummer.

Bijvoorbeeld ’s nachts wekken jouw zonnepanelen natuurlijk geen stroom op. Dan ontvang je gewoon stroom via jouw energieleverancier. Op een zonnige dag wek je meer energie op dan je verbruikt en lever je dit automatisch terug aan het net. De hoeveelheid energie wordt aan het einde van het jaar met je verrekend. Dat heet salderen. Vooraf maken wij altijd een plan op maat, waarin we kijken naar jouw stroomverbruik. We zorgen ervoor dat de jaaropbrengst van de zonnepanelen zo dicht mogelijk in de buurt komt van het jaarverbruik. Dat is voor jou het voordeligst.

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Het dak hoeft niet per se op het zuiden te liggen. Het is wel belangrijk dat het een koophuis is, en dat je eigenaar van het dak bent. Zonnepanelen op gedeelde daken zoals appartementen kunnen administratief erg ingewikkeld zijn.

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44