fbpx
Skip links

Zonnepanelen laten plaatsen?

Laat uw zonnepanelen plaatsen bij Dak Profijt

We snappen u volledig. U bent er klaar mee en wij zijn dat ook! De energieprijzen blijven maar stijgen. Ook de toename van elektronische apparaten zorgt voor een groter gat in uw portemonnee. Bovendien zorgt dit voor een minder duurzaam Nederland.

De zonnepanelen van Dak Profijt bieden u de oplossing. Geen stijgende energieprijzen en hoge energierekeningen meer. Het aanschaffen en laten installeren van onze zonnepanelen levert u een prachtig rendement op.

BTW teruggave bij zonnepanelen

Ontdek de ultieme voordelen van het laten plaatsen van Duitse glas-glas zonnepanelen.

Aantrekkelijk

U kunt kiezen uit de beste Duitse glas-glas zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen uit het hoogste segment. De verfijnt ontworpen panelen zorgen voor een elegante uitstraling op uw dak.

Krachtig

De panelen zorgen voor een optimaal rendement. Dit komt door het anti-reflecterende glas die de zonnepanelen bieden. Bovendien krijgt u 30 jaar prestatiegarantie op onze producten.

Kwaliteitsgarantie

De producten van Dak Profijt worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Onze zonnepanelen zijn gecertificeerd met de belangrijkste keurmerken die beschikbaar zijn in de markt voor zonnepanelen.

Meer informatie over het eenvoudig laten plaatsen van zonnepanelen?

Onze adviseurs helpen u graag bij al uw vragen.

Vraag vrijblijvend advies

Dit zit inbegrepen in uw zonnepanelen pakket

A-kwaliteit zonnepanelen

Omvormer en optimizers

Installatie door gecertificeerde installateurs

Smartphone-app met realtime opbrengst informatie

30 jaar all-in garantie

24 uur monitoring op afstand

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Op de meeste koopwoningen kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. Uw dak hoeft niet per se op het zuiden te liggen. Wel moet u zelf eigenaar zijn van het dak.

Dat hangt af van een aantal factoren, zoals de ligging van uw dak, de hoeveelheid panelen en de hoeveelheid schaduw op uw dak. Wij rekenen het graag voor u uit. Met onze eenvoudige online dakcheck ziet u direct of uw dak in aanmerking komt.

Traditionele aanbieders willen graag verdienen aan uw verbruik. Vaak verhogen ze de prijzen elk jaar. Ook is de energie vaak niet helemaal duurzaam. Bij Dak Profijt wekt u 100% duurzame energie op. Bovendien hoeft u geen rekening meer te houden met de prijzen van andere energieaanbieders.

Doe de dakcheck