Blauwe logo Dakprofijt icoon met een doorzichtige achtergrond

Slimme thuisbatterij

Offerte aanvragen voor een thuisbatterij

Thuisbatterij offerte

Binnen 60 sec geregeld!

Je eigen schatkist aan stroom

De plussen van een thuisbatterij

Je gaat je zelf opgewekte stroom toch niet zomaar terugleveren? Met een thuisbatterij creëer je een goudmijn aan stroom, gewoon bij je thuis. Je slaat je overdag opgewekte energie op, en gebruikt het ‘s avonds als je lampen, de televisie en je muziekboxen aan staan.

Zo ben je minder afhankelijk van het energienet.

Een continue stroom aan energie

Energieopslag, slim en duurzaam.

Verlicht jouw energierekening met opslag.

Maximaliseer je
besparingen met een
slimme thuisbatterij!

In deze tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn zonnepanelen met een thuisbatterij een geweldige oplossing voor schonere energie. Met ons aanbod maken we groene energie toegankelijk voor iedereen.‍

Altijd groene stroom, ongeacht het weer
We begrijpen dat de zon niet altijd schijnt. Daarom is een thuisbatterij zo handig. Onze Dakprofijt thuisbatterij slaat niet alleen groene stroom op, maar ook goedkope energie die je later kunt gebruiken. Zo heb je altijd groene energie, wat voor weer het ook is.‍

Minder stress voor het stroomnet
Door energie op te slaan bij jou thuis, hoeft groene stroom niet ver te reizen. Dit betekent dat de stroom die jij en je buren produceren binnen de wijk blijft. Zelfs als je zonnepanelen van een andere leverancier zijn. Zo help je het stroomnet ontlasten en profiteer je maximaal van groene energie.

Enphase thuisbatterij

Thuisbatterij 3T & 10T

Bliq thuisbatterij

Thuisbatterij 5, 10 of 20 kWh

Wat onze klanten zeggen

trustpilot logo

222 Reviews

Trustpilot

Veelgestelde vragen

- 800 uur een LED-lamp laten branden.
- 25 kilometer elektrisch rijden.
- 20 uur tv kijken.
- 2 uur de wasmachine laten draaien.
- 1,5 uur water koken.
- 45 minuten bakken in de oven.

- 2000 uur een LED-lamp laten branden.
- 70 kilometer elektrisch rijden.
- 50 uur tv kijken.
- 5 uur de wasmachine laten draaien.
- 4 uur water koken.
- 2 uur bakken in de oven.

De Enphase IQ Battery 10T heeft de volgende specificaties:
Afmetingen: 1283 x 775 x 188 mm (BxHxD)
Gewicht: Het bestaat uit drie basiseenheden van elk 40,5 kg en een behuizing en montagebeugel van 22,1 kg, wat een totaalgewicht geeft van 143,6 kg.

De Enphase 3T heeft deze specificaties:
Afmetingen: 430 x 775 x 188 mm (BxHxD)
Gewicht: Het heeft één basiseenheid van 40,5 kg en een behuizing en montagebeugel van 8,3 kg, wat samenkomt op een totaalgewicht van 48,8 kg.

Vanwege de grootte van de batterij plaatsen mensen deze vaak in een garage of berging. Onze batterij heeft echter een aantrekkelijk ontwerp, waardoor je hem ook elders in huis kunt zetten. Zorg wel dat je de thuisbatterij aan een stevige muur bevestigt.

Veiligheid staat bij ons voorop en we sluiten geen compromissen. Onze batterijen zijn daarom gemaakt van lithiumijzerfosfaat in plaats van lithiumion. Lithiumion kan thermisch instabiel zijn, wat brandrisico bij oververhitting inhoudt. Lithiumijzerfosfaat, gemaakt van natuurlijke materialen, is milieuvriendelijk en stabiel. Hierdoor zijn ze onbrandbaar en beter bestand tegen oververhitting. Onze thuisbatterij is dus zowel veilig als milieuvriendelijk.

We geven 15 jaar garantie op ons product. Voor thuisbatterijen is dit best lang. Ze gaan waarschijnlijk nog langer mee. Met 345 laadcycli per jaar kan de batterij zo’n 20 jaar meegaan.

Zonnepanelen genereren overdag elektriciteit, terwijl het hoogste energieverbruik doorgaans in de avond plaatsvindt. De overtollige stroom die overdag niet wordt gebruikt, wordt teruggevoerd naar het elektriciteitsnet, wat vaak als verspilling wordt beschouwd. Gelukkig is er een oplossing: de thuisbatterij.

Een thuisbatterij slaat ongebruikte zonne-energie op voor latere gebruik. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je eigen duurzame energie te benutten op momenten die jou het beste uitkomen, zelfs ’s avonds. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen op je energierekening.

Energieopslag, slim en duurzaam

Stroomuitval? Niet voor jou!

Grote Dakprofijt logo label
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44