Zonnepanelen met super power

Blauwe logo Dakprofijt icoon met een doorzichtige achtergrond

Offerte aanvragen voor zakelijke zonnepanelen!

B2B zonnepanelen offerte

Binnen 60 sec geregeld!

Zakelijke zonnepanelen

Zon: jouw duurzame winstpartner.

Duurzaamheid op maat voor jouw bedrijf

Wij bieden aangepaste, milieuvriendelijke oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw onderneming, ter bevordering van duurzaamheid.

Leaseopties beschikbaar: vermijd grote initiële investeringen

Kies voor onze leaseopties om direct te profiteren van duurzame oplossingen zonder een grote investering vooraf.

Verbeter het energielabel van jouw onderneming

Onze duurzame oplossingen dragen bij aan een beter energielabel, wat jouw onderneming energie-efficiënter en aantrekkelijker maakt.

Zonlicht in winst: Duurzaam, rendabel, simpel.

Energie van de toekomst, nu op jouw dak.

Groen licht voor zakelijk succes.

Zonnepanelen zakelijk kopen = 24% rendement

Voor veel ondernemers zijn zonnepanelen interessant vanwege het hoge rendement. Gemiddeld is dit 24%. Vele malen hoger dan bij de bank. Jouw investering brengt zoveel op, omdat:

- Je de stroom die je opwekt zelf verbruikt - Je zodoende nagenoeg geen energierekening meer hebt - Je gebruik maakt van de gunstige salderingsregeling

Subsidies & fiscale voordelen

De overheid heeft diverse gunstige belastingvoordelen voor eigenaren van zonnepanelen. We adviseren je er graag over. Enkele van die belastingvoordelen zijn:

1. Teruggave van btw
2. KIA: kleinschaligheidsinvesteringsaftrek
3. EIA: Energie-investeringsaftrek
4. De VAMIL-regeling: Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen

Wat onze klanten zeggen

trustpilot logo

240 Reviews

Trustpilot

Veelgestelde vragen

Ja, het weer kan invloed hebben. Zonnepanelen werken het beste onder direct zonlicht, maar ze genereren nog steeds energie op bewolkte dagen, zij het met verminderde efficiëntie. Extreem weer, zoals hagel, kan schade toebrengen, dus adequate bescherming is belangrijk.

Overtollige zonne-energie kan worden opgeslagen in batterijen voor later gebruik of worden teruggeleverd aan het net via netmetering, afhankelijk van uw systeem en de lokale regelgeving.

Netmetering houdt in dat de energie die u opwekt maar niet gebruikt, teruggeleverd wordt aan het net. U ontvangt een vergoeding of krediet voor deze teruggave, wat uw energierekening verder verlaagt.

Onze kwalitatieve zakelijke zonnepanelen hebben een lange levensduur van 30 jaar, waarbij ze de meeste van die tijd op hoge efficiëntie werken.

De meeste bedrijfspanden zijn geschikt voor zonnepanelen, maar factoren zoals daksterkte, oriëntatie, en schaduw spelen een rol in de efficiëntie. Door een aanvraag in te dienen, kunnen we een grondige analyse uitvoeren van uw energieverbruik, de beschikbare dakruimte en de specifieke eigenschappen van uw pand. Op basis hiervan plannen we een persoonlijk adviesgesprek waarin we een op maat gemaakte oplossing presenteren die precies aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Om het exacte aantal benodigde zonnepanelen voor uw bedrijf te bepalen, nodigen we u uit om gebruik te maken van onze dakscan. Door een aanvraag in te dienen, kunnen we een grondige analyse uitvoeren van uw energieverbruik, de beschikbare dakruimte en de specifieke eigenschappen van uw pand. Op basis hiervan plannen we een persoonlijk adviesgesprek waarin we een op maat gemaakte oplossing presenteren die precies aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Met deze aanpak zorgen we voor een nauwkeurige schatting en een optimaal rendement van uw investering in zonne-energie.

Ja, vaak zijn er overheidsinitiatieven, subsidies of fiscale voordelen beschikbaar voor bedrijven die investeren in zonne-energie. Deze variëren per regio en kunnen een significante impact hebben op de totale investeringskosten.

De terugverdientijd voor zakelijke zonnepanelen kan variëren, maar ligt meestal tussen de 5 en 10 jaar. Dit hangt af van de energiekostenbesparingen en eventuele beschikbare subsidies of belastingvoordelen.

Het rendement van zakelijke zonnepanelen varieert, maar ze bieden over het algemeen een aantrekkelijk rendement op investering, vaak vergelijkbaar met een rente van 5-8% op een spaarrekening. Dit is afhankelijk van factoren zoals locatie, paneeltype en energieverbruik.

De overheid heeft diverse gunstige belastingvoordelen voor eigenaren van zonnepanelen. We adviseren u er graag over. Enkele van die belastingvoordelen zijn: 1. Teruggave van btw 2. KIA: kleinschaligheidsinvesteringsaftrek 3. EIA: Energie-investeringsaftrek 4. De VAMIL-regeling: Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen

Voor veel ondernemers zijn zonnepanelen interessant vanwege het hoge rendement. Gemiddeld is dit 24%. Vele malen hoger dan bij de bank. Uw investering brengt zoveel op, omdat: u de stroom die u opwekt zelf verbruikt, u zodoende nagenoeg geen energierekening meer heeft én u gebruik maakt van de gunstige salderingsregeling

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44