Zonnepanelen - Doe de vrijblijvende dakscan bij Dak Profijt

Warmtefonds met 0% rente*
Klantenvertellen dak profijt black bg
Welkom bij Dak Profijt, dé expert op het gebied van zonnepanelen voor jouw dak!

 • Tijdelijk géén aanbetaling
 • Tijdelijk géén schouwkosten
 • 30 jaar product- en vermogensgarantie
 • Snelle levering binnen 2-4 weken

 • Vul je gegevens in en ontdek hoeveel jij kan besparen!

  Direct besparen met zonnepanelen

  Welkom bij Dak Profijt, dé expert op het gebied van zonnepanelen voor jouw dak!

 • Tijdelijk géén aanbetaling
 • Tijdelijk géén schouwkosten
 • 30 jaar product- en vermogensgarantie
 • Snelle levering binnen 2-4 weken

 • Vul je gegevens in en ontdek hoeveel jij kan besparen!
  • Je bespaart gemiddeld:
   €1500,-
   per jaar

  Erkend, Gewaarborgd en Bekroond: Onze Prestaties in Beeld

  Certificering

  Waarom wachten? Laat de zon nu je rekeningen verlagen! Bespaar gemiddeld tot wel €1500,- per jaar

  Garantie
  30 Jaar Garantie
  Zonnepanelen zijn een lange termijn investering. Om die reden krijg je bij ons 30 jaar garantie op zowel de zonnepanelen als het vermogen dat ze leveren. Zo ben jij zeker van je investering voor de aankomende 30 jaar!

  Snelle Levering
  Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk kosten besparen. Om die reden zorgen wij dat jouw zonnepanelen binnen 4 – 6 weken worden geïnstalleerd. Zo zie jij binnen to-time jouw energierekening omlaag gaan.

  Woning Direct Meer Waard
  Zonnepanelen zorgen niet alleen voor een besparing op je energierekening. Ze maken je woning óók nog eens direct meer waard! Waar wacht je dus nog op?

  Ook bij bewolking en regen wil jij besparen, toch?

  De zonnepanelen van Dak profijt zijn Nederland-Proof. Zo bespaar jij niet alleen op je energierekening op de mooie dagen, maar ook bij bewolking en regen. En zeg nou zelf, dat is in Nederland wel nodig, toch?

  Door gebruik te maken van extra krachtige Duitse Glas/Glas zonnepanelen, zijn onze zonnepanelen in staat om tot wel 25% hogere opbrengst te leveren. En door onze garantieregeling verzekeren wij jou van de werking én de opbrengst van de zonnepanelen voor de aankomende 30 jaar!

  Bespaar op je energierekening, door weer en wind

  Profiteren van zonnepanelen zonder eigen investeringen?

  Ook dat is bij ons mogelijk. Zo hoef je niet te kiezen tussen die heerlijke vakantie, die gloednieuwe tv of toch de zonnepanelen die je die kostenbesparing oplevert, waar je zo naar zoekt.

  Met ons unieke concept: zonnepanelen zonder eigen investering, betaal je simpel en snel je zonnepanelen af met het geld dat je anders kwijt bent aan je elektriciteit. Ideaal toch? Zo zijn je zonnepanelen na een paar jaar afbetaald, en wek jij GRATIS stroom op!

  • Je hebt geen spaargeld nodig
  • Jouw woning wordt direct meer waar
  • Slimmer dan huren

  We vertellen je in onze offerte graag meer over zonnepanelen zonder eigen investering.

  Met de aankondiging van het prijsplafond voor heel 2023 was ook meteen duidelijk: deze dure maatregel geldt maar voor één jaar en zal niet verlengd worden in 2024.
  Onafhankelijk worden van jouw energieleverancier!

  Check jouw opbrengsten, waar je ook gaat

  Even niet thuis, maar toch benieuwd hoe je investering het doet? Dat kan makkelijk en overzichtelijk met onze app.

  Zo volg je precies hoe je zonnepanelen presteren in het huidige weer, hoeveel energie je dit jaar al hebt opgewekt, verbruikt en bespaart, én kun je overzichtelijke rapporten over je energieproductie per dag, week, maand of jaar aanmaken. Dat is de kracht van de zon, binnen handbereik.

  Kosten besparen zonder zorgen

  Wij zijn er om te ontzorgen! Van een eerlijk en persoonlijk advies en van het maken van het legplan tot aan het installeren van de app. Wij doen het voor jou. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet?

  Stap 1: Analyse van het dak

  Elk dak is anders. Met onze innovatieve software kunnen wij op afstand het ideale plan voor jouw situatie schetsen. Om er zeker van te zijn dat het plan volledig op jouw wensen is afgestemd, zullen we het plan door middel van een adviesgesprek met je doornemen.

  Stap 2: Op maat gemaakte offerte

  De adviseur maakt een offerte op maat. Je ziet daar precies welk plan we voor jouw dak hebben, welk rendement jouw zonnepanelen hebben en binnen welk tijdspad de zonnepanelen helemaal afbetaald zullen zijn.

  Stap 3: Technische schouw

  Voordat onze monteurs het systeem komen installeren, zal de technische schouwer eerst langskomen om te kijken of alles in orde is. Op deze manier kunnen wij verzekeren dat je precies krijgt wat we hebben afgesproken. Een wijziging in het plan of zijn jouw wensen veranderd? Dan stellen we direct een nieuwe offerte op. Alles staat in het teken van de tevredenheid.

  Stap 4: Installatie (1 dag)

  Dak Profijt heeft enkel vakkundige installateurs in dienst. Onze installateurs zorgen ervoor dat het hele systeem binnen één dag geïnstalleerd wordt.

  Stap 5: Genieten zonder zorgen

  Als de zonnepanelen op het dak liggen en we financieel alles hebben afgerond, installeren wij de app. In de app heb je altijd realtime informatie over de prestaties van jouw zonnepanelen.

  Ik ben om, scan mijn dak voor de mogelijkheden

  Veelgestelde vragen

  Hoelang duurt het voordat de panelen worden geplaats?

  Onze panelen zijn uit voorraad leverbaar, hierdoor heb jij binnen 2-4 weken de panelen op je dak.

   

  Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen?

  Doe de scan op onze website en kom te weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

  Welke garanties krijg ik?

  Bij Dak Profijt werken we uitsluitend met de beste materialen. Op die manier weet je zeker dat jij goed zit met jouw zonnepanelen. In ons op maat gemaakte plan zie je precies welke garanties je krijgt. In de meeste gevallen krijg je bij Dak Profijt de beste garanties uit de markt:

  • 30 jaar productgarantie op de zonnepanelen (fabrieksgarantie)
  • 30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen*
  • 25 jaar productgarantie op de omvormer (fabrieksgarantie)
  • 25 jaar garantie op het montagesysteem

  *Dit houdt in dat je de garantie krijgt dat jouw zonnepanelen na 30 jaar nog minimaal 87% van het originele vermogen hebben.

  Hoeveel ga ik besparen?

  Wat je precies gaat besparen hangt af van jouw huidige kosten en verbruik, de formaat van het dak en het aantal zonnepanelen dat we plaatsen. Over het algemeen brengen wij een advies uit waarbij de geschatte opbrengst van de zonnepanelen en het geschatte elektriciteitsverbruik even hoog zijn. Dit is voor je het voordeligst. De hoogte van jouw besparing zal het bedrag zijn dat je nu aan elektriciteit betaalt.

  Doe een aanvraag om te kijken hoeveel je gaat besparen.

  Let op: de prijzen voor elektriciteit stijgen. De jaarlijkse besparing wordt dus ieder jaar een stukje groter.

  Wat is salderen en hoe werkt het?

  De salderingsregeling maakt zonnepanelen extra aantrekkelijk. Nu, maar ook in de toekomst. Maar wat is salderen precies?

  Aan het einde van het jaar wordt jouw teruggeleverde stroom automatisch met jouw verbruikte stroom verrekend. Je levert de stroom terug aan het elektriciteitsnet tegen dezelfde prijs als wat je ervoor zou betalen aan de energieleverancier. Dat heet salderen.

  Bijvoorbeeld: Jouw zonnepanelen leveren in een jaar 3200 kWh op. In hetzelfde jaar verbruik je 3500 kWh. Je ontvangt dan een jaarrekening van de energieleverancier van 300 kWh (3500 – 3200).

  Momenteel kan er gebruik gemaakt worden van de salderingsregeling. Als de wetsvoorstellen er doorheen komen dan zal dit over een periode van zo’n 10 jaar afgebouwd gaan worden. Dan wordt het aantrekkelijker om de opgewekte stroom meteen te gebruiken en het overschot niet terug te leveren maar op te slaan in een soort van thuisaccu. De omvormers van Growatt en Enphase, die wij gebruiken, zijn klaar voor de toekomst.

  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Dat is afhankelijk van de grootte van je dak, je energieverbruik en de hoeveelheid schaduw. Het is natuurlijk het voordeligst als je net zoveel energie opwekt, als je verbruikt.

  Doe hier de dakscan en ontdek hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt.

  Moet ik zonnepanelen onderhouden?

  Nee, zodra ze eenmaal vakkundig zijn geïnstalleerd, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. In uitzonderlijke gevallen moet je ze wel eens schoonmaken, maar dat geldt voor de meeste mensen niet.

  Werken zonnepanelen ook op bewolkte dagen?

  Ja, ook gedurende bewolkte dagen genereren jouw zonnepanelen zonne-energie. Het hoeft dus niet altijd zonnig te zijn om energie op te wekken, daglicht is in dit geval ook voldoende. De gemiddelde lichtopbrengst is ruim voldoende om jouw woning van energie te kunnen voorzien.