Blauwe logo Dakprofijt icoon met een doorzichtige achtergrond

Enphase thuisbatterij

Offerte aanvragen voor een Enphase thuisbatterij

Thuisbatterij offerte

Binnen 60 sec geregeld!

Laat je energie groeien met Enphase thuisbatterijen

Maximaliseer je energie: plussen zonder minnen!

Wist je dat je met de Enphase thuisbatterij opgeslagen energie kunt gebruiken op het meest voordelige moment, zonder dat je hoeft te vertrouwen op het reguliere elektriciteitsnet?

Dat betekent dat je kunt profiteren van gunstige tarieven tijdens daluren én overtollige zonne-energie kunt opslaan voor gebruik wanneer je die het meest nodig hebt.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een slimmer, efficiënter en voordeliger energiegebruik met Enphase

Een continue stroom aan energie

Energieopslag, slim en duurzaam.

Verlicht jouw energierekening met opslag.

Enphase: Slim, veilig,
krachtig!

De Enphase IQ batterijen zijn beschikbaar in twee maten: een kleinere met 3,5 kWh capaciteit en een grotere met 10,5 kWh, ook wel bekend als de 3T en 10T.

Wat handig is, is dat je deze batterijen gemakkelijk kunt uitbreiden als je meer energie-opslag nodig hebt.Veiligheid is erg belangrijk bij Enphase. Daarom gebruiken ze een speciaal soort batterijtechnologie genaamd lithiumijzerfosfaat. Dit zorgt ervoor dat de batterijen veilig zijn in gebruik.

Als je een Enphase IQ Batterij aan je zonnepanelensysteem toevoegt, kun je de extra zonne-energie die je produceert, opslaan voor later gebruik. En het mooie is, dit werkt met allerlei soorten omvormers, dus het maakt niet uit welk merk omvormer je hebt.

Enphase thuisbatterij

Thuisbatterij 3T

Enphase thuisbatterij

Thuisbatterij 10T

Wat onze klanten zeggen

trustpilot logo

222 Reviews

Trustpilot

Veelgestelde vragen

- 800 uur een LED-lamp laten branden.
- 25 kilometer elektrisch rijden.
- 20 uur tv kijken.
- 2 uur de wasmachine laten draaien.
- 1,5 uur water koken.
- 45 minuten bakken in de oven.

- 2000 uur een LED-lamp laten branden.
- 70 kilometer elektrisch rijden.
- 50 uur tv kijken.
- 5 uur de wasmachine laten draaien.
- 4 uur water koken.
- 2 uur bakken in de oven.

De Enphase IQ Battery 10T heeft de volgende specificaties:
Afmetingen: 1283 x 775 x 188 mm (BxHxD)
Gewicht: Het bestaat uit drie basiseenheden van elk 40,5 kg en een behuizing en montagebeugel van 22,1 kg, wat een totaalgewicht geeft van 143,6 kg.

De Enphase 3T heeft deze specificaties:
Afmetingen: 430 x 775 x 188 mm (BxHxD)
Gewicht: Het heeft één basiseenheid van 40,5 kg en een behuizing en montagebeugel van 8,3 kg, wat samenkomt op een totaalgewicht van 48,8 kg.

Vanwege de grootte van de batterij plaatsen mensen deze vaak in een garage of berging. Onze batterij heeft echter een aantrekkelijk ontwerp, waardoor je hem ook elders in huis kunt zetten. Zorg wel dat je de thuisbatterij aan een stevige muur bevestigt.

Veiligheid staat bij ons voorop en we sluiten geen compromissen. Onze batterijen zijn daarom gemaakt van lithiumijzerfosfaat in plaats van lithiumion. Lithiumion kan thermisch instabiel zijn, wat brandrisico bij oververhitting inhoudt. Lithiumijzerfosfaat, gemaakt van natuurlijke materialen, is milieuvriendelijk en stabiel. Hierdoor zijn ze onbrandbaar en beter bestand tegen oververhitting. Onze thuisbatterij is dus zowel veilig als milieuvriendelijk.

We geven 15 jaar garantie op ons product. Voor thuisbatterijen is dit best lang. Ze gaan waarschijnlijk nog langer mee. Met 345 laadcycli per jaar kan de batterij zo’n 20 jaar meegaan.

Zonnepanelen genereren overdag elektriciteit, terwijl het hoogste energieverbruik doorgaans in de avond plaatsvindt. De overtollige stroom die overdag niet wordt gebruikt, wordt teruggevoerd naar het elektriciteitsnet, wat vaak als verspilling wordt beschouwd. Gelukkig is er een oplossing: de thuisbatterij.

Een thuisbatterij slaat ongebruikte zonne-energie op voor latere gebruik. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je eigen duurzame energie te benutten op momenten die jou het beste uitkomen, zelfs ’s avonds. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen op je energierekening.

Energieopslag, slim en duurzaam

Stroomuitval? Niet voor jou!

Grote Dakprofijt logo label