AEG zonnepanelen voor een scherpe prijs - Dak Profijt

Warmtefonds met 0% rente*

AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen zijn onderdeel van de AEG familie. Deze zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid en worden ontwikkeld volgens hun criterium: “Perfekt in Form und Funktion”.

Ga voor zonnepanelen van AEG
Start jouw aanvraag
Eerste AEG pand

AEG zonnepanelen

De meeste mensen kennen het bedrijf van het betrouwbare witgoed en is een 130 jaar oud toonaangevend Duits merk. De zonnepanelen tak is een volwaardig onderdeel van het bedrijf. De AEG zonnepanelen onderscheiden zich in kwaliteit en esthetiek. AEG is vertegenwoordigd in 16 landen met lokale werknemers.

AEG zonnepaneel

Kwaliteit en garanties

Zonnepanelen die in Duitsland gemaakt worden zijn van uitmuntende kwaliteit. Er wordt vaak gesproken van ‘Duitse Kwaliteit’. Echter worden niet alle zonnepanelen van Duitse bedrijven in Duitsland gemaakt. De zonnepanelen van AEG zijn nog steeds bijzonder kwalitatief, maar van een lagere prijs. Dit komt omdat het productieproces in China ligt.

zonnepanelen veilig

Duitse betrouwbaarheid

AEG is een Duits merk met onder andere vestigingen in Nederland. De bereikbaarheid en garantieregelingen zijn dus in orde.
Besparen met zonnepanelen

Scherpe prijs

Doordat het productieproces in China ligt zijn deze zonnepanelen scherp geprijsd.

Hoeveel ga ik besparen met AEG zonnepanelen?

Wat je precies gaat besparen hangt af van je huidige kosten en verbruik, de formaat van het dak en het aantal zonnepanelen dat we plaatsen. Over het algemeen brengen wij een advies uit waarbij de geschatte opbrengst van de zonnepanelen en het geschatte elektriciteitsverbruik even hoog zijn. Dit is voor jou het voordeligst. De hoogte van je besparing zal het bedrag zijn dat je nu aan elektriciteit betaalt.

Doe een aanvraag om te kijken hoeveel je gaat besparen.

Let op: de prijzen voor elektriciteit stijgen. De jaarlijkse besparing wordt dus ieder jaar een stukje groter.

Start jouw aanvraag