Grote Dakprofijt logo label

18 januari 2023

AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen maken deel uit van de AEG-familie, een gerenommeerd Duits merk met meer dan 130 jaar aan ervaring in hoogwaardige producten. Deze zonnepanelen zijn gebouwd op de principes van betrouwbaarheid, kwaliteit en veelzijdigheid, allemaal volgens het AEG-criterium: “Perfekt in Form und Funktion.”

AEG: een betrouwbaar merk

AEG staat wereldwijd bekend om zijn betrouwbare witgoed, en de zonnepanelenafdeling van AEG is geen uitzondering. Het bedrijf heeft zijn sporen verdiend in diverse sectoren en is vertegenwoordigd in maar liefst 16 landen, met lokale werknemers die zich inzetten voor kwaliteit en service.

Kwaliteit en garanties

De reputatie van Duitse kwaliteit is ongeëvenaard, en AEG zonnepanelen delen deze erfenis. Hoewel sommige Duitse bedrijven hun producten elders produceren, handhaaft AEG nog steeds een hoogwaardige standaard. De productie mag dan wel in China plaatsvinden, maar de kwaliteit en betrouwbaarheid zijn nog altijd Duits.

Betaalbaarheid en besparingen

Een van de voordelen van AEG zonnepanelen is de scherpe prijsstelling. Het productieproces in China maakt deze zonnepanelen toegankelijk voor een breder publiek. Dit betekent dat je kunt profiteren van Duitse kwaliteit zonder de premium prijs.

Bereken je besparingen

Hoeveel je precies kunt besparen met AEG zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, waaronder je huidige energiekosten, je energieverbruik, en de omvang van je zonne-installatie. Onze experts zorgen ervoor dat de geschatte opbrengst van de zonnepanelen gelijk is aan je elektriciteitsverbruik, wat de meest kosteneffectieve oplossing is.

Doe nu een aanvraag om je potentiële besparingen te berekenen. Houd er rekening mee dat energieprijzen stijgen, dus je besparing wordt elk jaar groter. Investeer in AEG zonnepanelen en maak een duurzame keuze voor de toekomst.

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44