Jinko zonnepanelen voor een scherpe prijs - Dak Profijt Jinko

Jinko Solar N-Type zonnepanelen

Jinko Solar: Een Wereldwijde Marktleider in Zonne-energie

Jinko Solar is een van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve producten. Een van deze producten zijn de Jinko N-type zonnepanelen, die een unieke technologie gebruiken en uitstekende prestaties bieden. In deze blogpost bespreken we de voordelen van deze N-type panelen en waarom ze de toekomst van de zonne-energie-industrie kunnen bepalen.

Ga voor Jinko Solar zonnepanelen
Start uw aanvraag

Goede en betaalbare zonnepanelen

Wat zijn N-type Zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn verdeeld in twee hoofdcategorieën: P-type en N-type. P-type zonnepanelen zijn de meest voorkomende en worden gemaakt met P-type silicium, terwijl N-type zonnepanelen worden gemaakt met N-type silicium. N-type silicium heeft een andere elektrische en chemische samenstelling dan P-type silicium, wat leidt tot betere prestaties en efficiëntie.

zonnepanelen veilig

Garantieregeling

Jinko geeft 25 jaar vermogensgarantie en 30 jaar product garantie.
Besparen met zonnepanelen

Scherpe prijs

Doordat het productieproces in China ligt zijn de zonnepanelen van Jinko Solar scherp geprijsd.

Hoeveel ga ik besparen met zonnepanelen van Jinko Solar

Voordelen van Jinko N-type Zonnepanelen

  • Hogere Efficiëntie: N-type zonnepanelen hebben een hoger vermogen en zetten meer zonne-energie om in elektriciteit, wat resulteert in een hogere efficiëntie en meer stroomopbrengst.
  • Beter Presteren onder Slechte Lichtomstandigheden: N-type panelen presteren beter onder slechte lichtomstandigheden, zoals bewolking en schemering, en zijn daarom een uitstekende keuze voor locaties met veel bewolking of neerslag.
  • Beter Presteren bij Hoge Temperaturen: N-type panelen presteren beter bij hoge temperaturen en produceren nog steeds stroom wanneer andere panelen inefficiënt worden.
  • Langer Levensduur: De unieke technologie van N-type panelen vermindert de kans op vervorming en vermindert de impact van hoge temperaturen en andere weersomstandigheden, wat leidt tot een langere levensduur en betere prestaties over de tijd.
Dak Profijt medewerker met zonnepaneel

Belangrijkste kenmerken

  • SMBB-technologie: betere lichtinvang en stroomverzameling om het uitgangsvermogen en de betrouwbaarheid van de module te verbeteren.
  • Hot 2.0-technologie: de N-type module met Hot 2.0-technologie heeft een betere betrouwbaarheid en een lagere LID/LETID.
  • PID-resistent: uitstekende anti-PID-prestatiegarantie via een geoptimaliseerd massaproductieproces en materiaalcontrole.
  • Verbeterde mechanische belasting: gecertificeerd om bestand te zijn tegen windbelasting (2400 Pascal) en sneeuwbelasting (5400 Pascal).
  • Duurzaamheid tegen extreme weersomstandigheden: hoge zoutnevel- en ammoniakbestendigheid.
Downloads Datasheet Jinko Solar N-Type Tiger Neo All Black 400-420 Watt
Downloaden