SolarEdge omvormer - Het hart van de zonnepanelen- Dak Profijt

Warmtefonds met 0% rente*

SolarEdge omvormer

Zonnepanelen leveren standaard gelijkstroom op. Om gebruik te kunnen maken van deze stroom moet deze omgezet worden naar wisselstroom. Dit gebeurt in de omvormer. Een omvormer zet de opgewekte zonne-energie om in bruikbare wisselstroom. Je hebt verschillende merken omvormers, zo ook SolarEdge.

Solar Edge omvormer 1 fase

SolarEdge omvormer

SolarEdge is een jonge speler in de markt van omvormers en komt oorspronkelijk uit Israël. Inmiddels komt een deel van de productie uit de Verenigde Staten. De kracht van SolarEdge zit in de combinatie van de centrale omvormer mét Power Optimizers.

Enphase Zilver installateur logo

Certified Installer

Dak Profijt is de trotse gecertificeerde installateur van SolarEdge
zonnepanelen veilig

25 jaar garantie

Via Dak Profijt krijg je 25 jaar productgarantie op de omvormer
Ga voor zonnepanelen met een SolarEdge omvormer
Start jouw aanvraag
SolarEdge power optimizers zonnepanelen

Power Optimizers van SolarEdge

Weet je nog, de oude kerstlampjes? Als er eentje stuk gaat doet meteen de hele boom het niet meer. Die zijn in serie geschakeld. Als je dat met zonnepanelen doet dan presteren alle zonnepanelen evenveel als de minst presterende.

Dat wil je natuurlijk niet! Daar is dan ook een mooie oplossing voor: zonnepanelen parallel schakelen. Als er een schaduw over paneel valt door een wolk, door vuil of iets anders, dan wil je dat de rest van de zonnepanelen wél op volle kracht blijft functioneren. Daarom werken wij met Power Optimizers van SolarEdge.

zonnepanelen veilig

25 jaar garantie

Via Dak Profijt krijg je 25 jaar productgarantie op de Power Optimizers
Zonnepanelen opbrengst

Opbrengsten uitlezen per zonnepaneel

Een installatie met Power Optimizers is iets duurder dan zonder. Maar omdat je zonnepanelen meer opwekken verdien je deze binnen een paar jaar terug.
Besparen met zonnepanelen

Maximale rendement

Doordat SolarEdge met een optimizer per zonnepaneel werkt, haal je de maximale opbrengst uit ieder zonnepaneel. Met schaduw is dat 16% tot 25% meer. In een situatie zonder schaduw is dat zo'n 6%.