Grote Dakprofijt logo label

20 maart 2023

Winaico 425 WP Full Black Glas-Glas en met de nieuwste technologie: N-Type Bifacial

Zonne-energie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De technologische ontwikkelingen stellen ons in staat om meer dan ooit te profiteren van de kracht van de zon. In deze blogpost richten we ons op een indrukwekkend product dat het toppunt van zonne-innovatie vertegenwoordigt: het Winaico D3 Bifacial Glas-Glas Full Black 425 Wp zonnepaneel met N-type technologie.

Kwaliteit in een naam

Voordat we ingaan op de details van dit bijzondere zonnepaneel, is het belangrijk om het merk erachter te belichten. Winaico, onderdeel van WINAICO Deutschland GmbH, heeft zijn thuisbasis in Duitsland en staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige zonnepanelen.

Europese excellentie

Een groot voordeel van Winaico’s Duitse vestiging is dat het bedrijf onder Europese garantiebepalingen valt. Klanten kunnen rekenen op solide bescherming en service die voldoen aan de strenge Europese normen.

Een revolutie in zonne-energie

Het Bifacial Glass-Glass Full Black 425 Wp zonnepaneel is een waar meesterwerk. Het combineert de meest geavanceerde technologieën om uitzonderlijke prestaties en efficiëntie te bieden.

Wat maakt Winaico 425WP Glas/Glas zonnepanelen zo bijzonder?

N-type technologie: Een van de belangrijkste troeven van dit paneel is de N-type technologie. N-type cellen zijn aanzienlijk minder gevoelig voor lichtverzwakking dan conventionele P-type cellen, wat resulteert in een langere levensduur en hogere energieopbrengst.

Bifacial ontwerp: De D3 Bifacial Glass-Glass Full Black is ontworpen om niet alleen direct zonlicht om te zetten in elektriciteit, maar ook het licht dat wordt gereflecteerd door nabijgelegen oppervlakken. Dit draagt bij aan een aanzienlijke verhoging van de energieopbrengst.

Uitzonderlijke garantievoorwaarden: Winaico toont hun vertrouwen in dit product met een indrukwekkende garantie van 30 jaar op zowel vermogen als product. Dit biedt huiseigenaren en bedrijven gemoedsrust voor de lange termijn.

Esthetisch en duurzaam ontwerp: Met zijn volledig zwarte ontwerp is het paneel niet alleen krachtig, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bovendien is het paneel robuust en toch gemakkelijk te hanteren.

Prestaties en betrouwbaarheid

De zonnepanelen van Winaico 425WP Glas/Glas zijn TIER 1 gecertificeerd, wat betekent dat ze tot de top 2% van de markt behoren qua kwaliteit. Bovendien biedt Winaico een indrukwekkende garantie van 30 jaar op zowel product als vermogen, met een minimale degradatie in de eerste jaren.

Kies voor een duurzame toekomst

Het Winaico D3 Bifacial Glas-Glas Full Black 425 Wp zonnepaneel met N-type technologie vertegenwoordigt een investering in de toekomst van duurzame energie. Of je nu een huiseigenaar bent die op zoek is naar manieren om energiekosten te verlagen of een bedrijf dat streeft naar een groenere bedrijfsvoering, dit paneel is de ideale keuze.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe het Winaico D3 Bifacial Glas-Glas Full Black 425 Wp zonnepaneel jouw weg naar duurzame energie kan verlichten. Ga voor duurzaam, ga voor Winaico!

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44