Jinko Solar zonnepanelen

30 jaar garantie

Je krijgt 30 jaar product-

en vermogensgarantie.

Pas betalen ná installatie

Je betaalt pas nadat de
installatie is voltooid.

Bereken je besparing met Jinko zonnepanelen

Groene checkmark

Compleet plan op maat

Groene checkmark

Uitleg over kosten & opbrengst

Groene checkmark

Verwachte besparing incl. offerte

Groene checkmark

Levering binnen 2-4 weken

Doe de gratis dakscan

Binnen 60 sec geregeld!

30 jaar garantie

Je krijgt 30 jaar product-

en vermogensgarantie.

30 jaar garantie

Je krijgt 30 jaar product-

en vermogensgarantie.

Boost je energie met Jinko Solar 435WP

Bespaar slim met
Jinko Solar

Zonne-energie voor iedereen

Neem de controle over je energierekening met de Jinko Solar 435WP zonnepanelen van Dakprofijt.

Deze panelen bieden niet alleen een krachtig vermogen van 435 Wattpiek, dankzij geavanceerde technologieën zoals Tiling Ribbon, maar garanderen ook hogere energieopwekking en besparingen op lange termijn.

Stap nu over naar financiële en energieonafhankelijkheid met Dakprofijt.

Dakprofijt Lakei - Zonnepaneel
Dakprofijt Lakei houdt een zonnepaneel vast.

Belangrijkste kenmerken:

1. SMBB technologie

Verbeterde lichtopvang en stroomverzameling voor maximale energieopbrengst en betrouwbaarheid. Minimaliseert weerstand en hotspots voor verbeterde efficiëntie.‍

2. Gecertificeerd voor extreem weer

Getest en gecertificeerd om zware wind- en sneeuwbelasting te weerstaan. Bestand tegen hoge zoutconcentraties en zure regen voor prestaties in alle weersomstandigheden.

3. PID-bestendig

Uitstekende prestaties en weerstand tegen potentiaal geïnduceerde degradatie (PID) dankzij geoptimaliseerd massaproductieproces en materiaalcontrole.

4. Topgarantie

25 jaar productgarantie vanuit de fabriek en een lineaire vermogensgarantie van 30 jaar tot 87.4%, met slechts 0.40% jaarlijkse degradatie gedurende 30 jaar.

Wil je meer informatie over Jinko Solar zonnepanelen?

Neem contact op met een van onze deskundige adviseurs!

Jinko Solar Tiger Neo all black N-Type 435wp

De grootste N-type TOPCon zonnepanelen producent

De Jinko Solar Tiger Neo All Black N-Type 435wp zonnepanelen zijn 1762x1134x30mm groot en wegen 22kg. Met een vermogen van 435 wattpiek komt de module efficiëntie op 21,76% en zijn deze zonnepanelen niet alleen een duurzame keuze, maar ook een slimme investering voor de toekomst. ‍ Ze zijn een duurzame keuze en een slimme investering voor de toekomst, waardoor kosten worden bespaard en het milieu wordt beschermd.

Veelgestelde vragen

Met zonnepanelen van Dakprofijt begint je niet alleen met besparen, je verdient er gemiddeld € 1.500 per jaar mee terug. Ons team zet zich in om jou persoonlijk advies te geven, zodat ook jouw dak optimaal benut wordt. Met onze ervaring van meer dan 10.000 installaties weten we precies wat jouw dak nodig heeft. Bij Dakprofijt krijg je meer dan alleen een goede deal. Je krijgt 24/7 inzicht in jouw besparingen via de gebruiksvriendelijke app en direct persoonlijk contact wanneer je dat nodig hebt. Wij staan voor je klaar, zonder wachtmenu's of automatische chatbots maar gewoon via ons directe lokale nummer.

Overtollige zonne-energie kan worden opgeslagen in batterijen voor later gebruik of worden teruggeleverd aan het net via netmetering, afhankelijk van uw systeem en de lokale regelgeving.

De installatiekosten zijn inbegrepen in onze prijzen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Bijvoorbeeld ’s nachts wekken jouw zonnepanelen natuurlijk geen stroom op. Dan ontvang je gewoon stroom via jouw energieleverancier. Op een zonnige dag wek je meer energie op dan je verbruikt en lever je dit automatisch terug aan het net. De hoeveelheid energie wordt aan het einde van het jaar met je verrekend. Dat heet salderen. Vooraf maken wij altijd een plan op maat, waarin we kijken naar jouw stroomverbruik. We zorgen ervoor dat de jaaropbrengst van de zonnepanelen zo dicht mogelijk in de buurt komt van het jaarverbruik. Dat is voor jou het voordeligst.

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Het dak hoeft niet per se op het zuiden te liggen. Het is wel belangrijk dat het een koophuis is, en dat je eigenaar van het dak bent. Zonnepanelen op gedeelde daken zoals appartementen kunnen administratief erg ingewikkeld zijn.

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44