Grote Dakprofijt logo label

Optimaliseer je energiegebruik met Bliq Powerflow

In een wereld waarin duurzaamheid een steeds prominentere rol speelt, wordt efficiënt energiegebruik een cruciale factor. Bliq Powerflow, een algoritme gebaseerd op machine learning, biedt een geavanceerde oplossing voor het slim aansturen van thuisbatterijen. Met behulp van kunstmatige intelligentie leert het systeem automatisch van data en optimaliseert het de prestaties van je thuisbatterij.

Automatische deelname aan de dynamische energiemarkt

Bliq Powerflow zorgt ervoor dat je thuisbatterij actief deelneemt aan de dynamische energiemarkt. Het algoritme houdt rekening met diverse factoren, zoals de productie van zonnepanelen, stroomin- en verkoop in je huishouden, energieverbruikspatronen, en de actuele prijzen op de energiemarkt. Dit resulteert in een slimme en efficiënte aansturing van je thuisbatterij, waardoor je maximaal bespaart op je energierekening.

Flexibiliteit voor zowel huizen met als zonder zonnepanelen

Of je nu zonnepanelen hebt of niet, Bliq Powerflow optimaliseert het gebruik van je thuisbatterij op basis van de beschikbare data. Het algoritme bepaalt de ideale balans tussen laden en ontladen, waardoor je altijd profiteert van maximale besparingen, ongeacht je energiebron.

Eenvoudige activering via de Bliq app

Het activeren van Bliq Powerflow is snel en eenvoudig. Na installatie van je Bliq energiemanager of Bliq thuisbatterij kun je de functie eenvoudig activeren via de Bliq app, beschikbaar voor zowel iOS als Android. Hiermee heb je altijd real-time inzicht in de prestaties van je thuisbatterij en kun je deze moeiteloos beheren vanaf je smartphone of tablet.

Onafhankelijkheid en vrijheid in energiekeuze

Met Bliq Powerflow ben je niet gebonden aan één energiemaatschappij. Je kunt vrij switchen tussen dynamische energieleveranciers, waardoor je altijd de vrijheid behoudt om te kiezen voor de beste energieaanbieding die past bij jouw behoeften en voorkeuren.

Kosten en opzegbaarheid

Voor Bliq Powerflow betaal je maandelijks een klein bedrag, afhankelijk van de capaciteit van je thuisbatterij. De besparingen die je hiermee realiseert zijn echter vele malen hoger dan de kosten, waardoor je uiteindelijk geld bespaart op je energierekening. Bovendien is Powerflow maandelijks opzegbaar, waardoor je flexibiliteit behoudt.

Nieuwe functionaliteit: handelen op de onbalansmarkt

Bliq introduceert een nieuwe functionaliteit: handelen op de onbalansmarkt. Door je thuisbatterij hierop in te zetten, kun je nog meer financieel rendement behalen en de terugverdientijd van je thuisbatterij verkorten tot slechts 5 tot 6 jaar.

Met Bliq Powerflow haal je het maximale uit je thuisbatterij en profiteer je van maximale besparingen en flexibiliteit op je energierekening. Bespaar meer, blijf vrij met Bliq Powerflow.

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44