Exclusief voor

SV Houten leden

30 jaar garantie

Je krijgt 30 jaar product-

en vermogensgarantie.

Pas betalen ná installatie

Je betaalt pas nadat de
installatie is voltooid.

Vraag gratis een offerte aan voor zonnepanelen via SV Houten!

FC De Bilt - offerte

Binnen 60 sec geregeld!

30 jaar garantie

Je krijgt 30 jaar product-

en vermogensgarantie.

30 jaar garantie

Je krijgt 30 jaar product-

en vermogensgarantie.

Verdien punten op en buiten het veld: Boost je energie met zonnepanelen!

Bespaar groots, scoor met zonne-energie!

Exclusief voor SV Houten leden

‍Als trotse bezitters van zonnepanelen van Dakprofijt, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we speciaal voor jullie, leden van SV Houten, een exclusieve kans hebben gecreëerd om de overstap naar zonne-energie te maken.

Profiteer nu van een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen en ontdek hoe je niet alleen bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor onze club en onze omgeving.

SV Houten: Stralend besparen!

1. Exclusieve korting‍
Als lid van SV Houten geniet je van een speciale korting die alleen beschikbaar is voor clubleden. Bespaar extra geld bij de aanschaf van zonnepanelen.

‍2. Maatwerkoplossingen‍
Onze zonnepanelen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van SV Houten-leden. We bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw energieverbruik en budget.

‍3. Hoogwaardige kwaliteit‍
Onze zonnepanelen van topkwaliteit zijn ontworpen om langdurige betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden, met uitgebreide garanties om je gemoedsrust te geven.

‍4. Lokale ondersteuning
Als onderdeel van de SV Houten-gemeenschap bieden we persoonlijke service en lokale ondersteuning, zodat je altijd kunt rekenen op deskundig advies en assistentie vanuit jouw eigen buurt.

‍5. Milieuvriendelijke keuze
Door over te stappen op zonne-energie draag je actief bij aan een groenere toekomst, zowel voor SV Houten als voor de bredere gemeenschap, terwijl je tegelijkertijd bespaart op je energiekosten.

Wil je meer informatie over zonnepanelen via SV Houten?

Neem contact op met een van onze deskundige adviseurs!

Veelgestelde vragen

Met zonnepanelen van Dakprofijt begint je niet alleen met besparen, je verdient er gemiddeld € 1.500 per jaar mee terug. Ons team zet zich in om jou persoonlijk advies te geven, zodat ook jouw dak optimaal benut wordt. Met onze ervaring van meer dan 10.000 installaties weten we precies wat jouw dak nodig heeft. Bij Dakprofijt krijg je meer dan alleen een goede deal. Je krijgt 24/7 inzicht in jouw besparingen via de gebruiksvriendelijke app en direct persoonlijk contact wanneer je dat nodig hebt. Wij staan voor je klaar, zonder wachtmenu's of automatische chatbots maar gewoon via ons directe lokale nummer.

Overtollige zonne-energie kan worden opgeslagen in batterijen voor later gebruik of worden teruggeleverd aan het net via netmetering, afhankelijk van uw systeem en de lokale regelgeving.

De installatiekosten zijn inbegrepen in onze prijzen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Bijvoorbeeld ’s nachts wekken jouw zonnepanelen natuurlijk geen stroom op. Dan ontvang je gewoon stroom via jouw energieleverancier. Op een zonnige dag wek je meer energie op dan je verbruikt en lever je dit automatisch terug aan het net. De hoeveelheid energie wordt aan het einde van het jaar met je verrekend. Dat heet salderen. Vooraf maken wij altijd een plan op maat, waarin we kijken naar jouw stroomverbruik. We zorgen ervoor dat de jaaropbrengst van de zonnepanelen zo dicht mogelijk in de buurt komt van het jaarverbruik. Dat is voor jou het voordeligst.

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Het dak hoeft niet per se op het zuiden te liggen. Het is wel belangrijk dat het een koophuis is, en dat je eigenaar van het dak bent. Zonnepanelen op gedeelde daken zoals appartementen kunnen administratief erg ingewikkeld zijn.

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44