Zonnepanelen in Leiden

Bereken je besparing!

Groene checkmark

Persoonlijke prijsopgave

Groene checkmark

Schatting van aantal panelen

Groene checkmark

Verwachte besparing

Groene checkmark

Levering in 2-4 weken

Doe de gratis dakscan

Binnen 60 sec geregeld!

Zonnepanelen in Leiden

Schakel over op zonnepanelen en bespaar tot €1.500 per jaar op je energierekening in Leiden! Deze slimme overstap naar duurzame energie is een trend die steeds meer huishoudens volgen. Het is eenvoudig en financieel aantrekkelijk om deze stap te zetten, met de expertise en ondersteuning van Dakprofijt. Begin vandaag met investeren in zonnepanelen en ervaar direct de besparingen. Zet een stap richting een duurzame toekomst en een vollere portemonnee!

Knap & krachtig

Bespaar direct met zonnepanelen

Wij snappen dat je alles uit je zonnepanelen wilt halen. Daarom werken we alleen maar met de knapste, krachtigste panelen op de markt. Dit kun je verwachten.

‍Meer opbrengst, goeie looks

Onze volledig zwarte zonnepanelen brengen 25% meer energie op dan andere panelen. Daarbij zien ze er majestueus mooi uit.

‍Zekerheid op de lange termijn

Je neemt zonnepanelen voor een langere periode. Daarom geven we je 30 jaar product- en vermogensgarantie.

‍Supersnelle levering

Binnen 2 tot 4 weken staat er een installQ-gecertificeerde monteur voor je deur. Je zonnepanelen zijn in 1 dag geïnstalleerd.

Met de gratis dakscan krijg je een plan op maat. Ontdek wat jij kunt besparen.

0% rente, 100% voordeel.

Zonnepanelen zonder eigen investering

Ben je op zoek naar een groenere en duurzamere woning met zonnepanelen? Bij Dakprofijt bieden wij dé oplossing: financier jouw zonnepanelen met de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds.

Gezinnen met een jaarlijks bruto verzamelinkomen tot €60.000 kunnen nu profiteren van een Energiebespaarlening tegen 0% rente.

Voorbeeldberekening

Door het installeren van 10 zonnepanelen (ongeveer €5000) met elk een capaciteit van 430 Wp, en met een productiefactor van 0,85%, genereer je jaarlijks 3655 kWh. Dit leidt tot een jaarlijkse besparing van € 1279,25 op de energierekening (€ 0,35/kWh), ofwel ongeveer € 106,60 per maand. Na aftrek van de maandelijkse aflossing van € 50 aan het Warmtefonds, resulteert dit in een netto besparing van circa € 56,60 per maand.

Je verdient de investering in zonnepanelen in minder dan 4 jaar terug.

Wat onze klanten zeggen

trustoo-logo

377 Reviews

Veelgestelde vragen

Waarom zonnepanelen kopen in Leiden?

Zonnepanelen kopen in Leiden heeft voordelen. Op steeds meer daken in Leiden liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Leiden. Wel betaal je op dit moment €0,- btw en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

Met zonnepanelen van Dakprofijt begint je niet alleen met besparen, je verdient er gemiddeld € 1.500 per jaar mee terug. Ons team zet zich in om jou persoonlijk advies te geven, zodat ook jouw dak optimaal benut wordt. Met onze ervaring van meer dan 10.000 installaties weten we precies wat jouw dak nodig heeft. Bij Dakprofijt krijg je meer dan alleen een goede deal. Je krijgt 24/7 inzicht in jouw besparingen via de gebruiksvriendelijke app en direct persoonlijk contact wanneer je dat nodig hebt. Wij staan voor je klaar, zonder wachtmenu's of automatische chatbots maar gewoon via ons directe lokale nummer.

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Het dak hoeft niet per se op het zuiden te liggen. Het is wel belangrijk dat het een koophuis is, en dat je eigenaar van het dak bent. Zonnepanelen op gedeelde daken zoals appartementen kunnen administratief erg ingewikkeld zijn.

Nadat je ons persoonlijke aanbod hebt geaccepteerd, plaatsen onze InstallQ gecertificeerde monteurs de zonnepanelen doorgaans binnen 2 tot 4 weken. De installatie duurt meestal maar 1 dag(deel).

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44