Wallbox Pulsar Plus 22 kW: Dé Toekomst van Elektrisch Opladen

Warmtefonds met 0% rente*

Wallbox Pulsar Plus 22 kW

De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is niet zomaar een thuislader. Met Wi-Fi, Bluetooth en andere geavanceerde functies is dit dé keuze voor diverse elektrische auto's. Het laadvermogen hangt af van de boordlader in uw auto en uw netaansluiting.

Transformeer Je Laadervaring:
Ontdek de Kracht van Wallbox Pulsar Plus 22 kW!

Welkom in de nieuwe generatie van elektrisch opladen. De Wallbox Pulsar Plus 22 kW is niet zomaar een laadstation; het is een technologisch wonder. Met een indrukwekkend laadvermogen van 22 kW zorgt het ervoor dat uw auto in een mum van tijd klaar is voor de volgende rit.

Dankzij de geavanceerde connectiviteitsopties, zoals Wi-Fi en Bluetooth, kunt u uw laadsessies moeiteloos beheren en monitoren via de Wallbox-app. Of u nu de voorkeur geeft aan 1-fase of 3-fase laden, deze Wallbox is flexibel en past zich aan uw behoeften aan. Bovendien is het ontwerp zowel stijlvol als functioneel, waardoor het een aanwinst is voor elke omgeving.

Elektrisch rijden was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt. Met de Wallbox Pulsar Plus 22 kW wordt elke laadsessie een naadloze ervaring, waardoor u meer tijd op de weg doorbrengt en minder tijd wachtend bij een laadpunt. Stap vandaag nog over en ervaar zelf waarom dit het ultieme laadstation is voor de vooruitstrevende elektrische rijder.

Kwaliteit

Geen abonnement, wél connectiviteit

Bij deze lader is geen backoffice-abonnement nodig. Beheer kan via de Wallbox-app, via de myWallbox-portal, via Wi-Fi of Bluetooth.

 

europees

Toepasbaar op 1-fase en 3-fase aansluitingen

Dit Wallbox laadstation laadt met maximaal 3x32A (22 kW) en is instelbaar tussen 6A en 32A, geschikt voor elke netaansluiting en alle elektrische auto’s.

europees

Slimme Laadsessies

Profiteer van piek- en daltarieven door laadsessies in te plannen. Laad uw auto op wanneer de energieprijs het laagst is en bespaar op uw energierekening.

Ga voor de Wallbox Pulsar Plus 22 kW
Laadpaal

Waarom kiezen voor de Wallbox Pulsar Plus 22 kW

Elektrisch rijden is de toekomst, en met de Wallbox Pulsar Plus 22 kW wordt die toekomst vandaag al werkelijkheid. Dit geavanceerde laadstation is ontworpen voor de moderne elektrische rijder die niet alleen waarde hecht aan duurzaamheid, maar ook aan snelheid, gemak en intelligentie. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, de Wallbox Pulsar Plus 22 kW zorgt ervoor dat je auto altijd klaar is voor de volgende rit.

Met zijn krachtige prestaties, slimme connectiviteit en flexibele instellingen is het meer dan alleen een laadpunt; het is een revolutie in opladen. Duik dieper in wat dit laadstation zo bijzonder maakt en ontdek waarom de Wallbox Pulsar Plus 22 kW de ultieme keuze is voor elke elektrische rijder.

  • Snel Laden: Met een vermogen van 22 kW laad je je auto tot wel 10 keer sneller op dan met een standaard stopcontact.
  • Flexibele Aansluiting: Geschikt voor zowel 1-fase als 3-fase aansluitingen, waardoor het zich aanpast aan je behoeften.
  • Slimme Connectiviteit: Beheer en monitor je laadsessies via Wi-Fi, Bluetooth en de gebruiksvriendelijke Wallbox app.
  • Kostenbesparend: Bespaar op installatiekosten dankzij de geïntegreerde DC-detectie en profiteer van het plannen van laadsessies tijdens daltarieven.
  • Veiligheid Voorop: Beschermd tegen overbelasting en oververhitting, zodat je met een gerust hart kunt opladen.
  • Gebruiksvriendelijk: De LED-halo geeft duidelijk de voortgang van je laadsessie weer, en met de Wallbox app heb je volledige controle.
  • Geen Verborgen Kosten: Geniet van alle geavanceerde functies zonder de noodzaak van een abonnement.

Flexibel in Aansluiting & Vermogen

Of je nu een 1-fase of 3-fase aansluiting hebt, deze Wallbox past zich aan. Met een maximaal laadvermogen van 3x32A (22 kW) en instelbare waardes tussen 6A en 32A, is hij geschikt voor elke netaansluiting. Zo laad je elke elektrische auto probleemloos op. Voor vermogens boven de 7,4 kW is een 3-fase aansluiting vereist.

Eenvoudig Beheer Zonder Abonnement

Met de Wallbox-app en het myWallbox-portal regel je alles via je smartphone, tablet of computer. Bekijk realtime informatie, stel het laadvermogen in, plan laadsessies en beveilig je laadstation tegen ongewenst gebruik.

Slimme Laadsessies

Profiteer van piek- en daltarieven door laadsessies in te plannen. Laad je auto op wanneer de energieprijs het laagst is en bespaar op je energierekening.

Kies voor de Wallbox Pulsar Plus 22 kW en ervaar het gemak, de snelheid en de intelligentie van modern opladen.

Start jouw aanvraag

Specificaties in een Oogopslag

Laadvermogen: tot 22 kW
Laadmodus: Mode 3
Laadkabel: Type 2
Aantal uitgangen: 1
CE certificaat: LVD 2014/35/EU, EMCD 2014/30/EU
Hoofdaansluiting: 1-fase of 3-fase, 230 V – 400 V, 16 A en 32 A
Omgevingstemperatuur: -25°C tot +40°C
Authorisatie: Via Wallbox App & myWallbox Portal
Statusinformatie: LED ring
Communicatie: Wi-Fi & Bluetooth
Ontworpen volgens: 61851-1, IEC 61851-22, IEC 62196-2
Afmetingen (LxBxH): 166 x 163 x 82 mm
Gewicht: 1 kg (zonder kabel)
Standaardkleuren: Wit of Zwart