Blauwe logo Dakprofijt icoon met een doorzichtige achtergrond

Installatie laadpalen

Offerte aanvragen voor een laadpaal

Laadpaal offerte

Binnen 60 sec geregeld!

Alles wat je moet weten

Installatie van jouw thuislaadpaal

Overweeg je de overstap naar elektrisch rijden of heb je al een elektrische auto? Dan is een thuislaadpaal de volgende logische stap. 

Een laadpaal thuis betekent opladen wanneer het jou uitkomt, volledige controle over je laadkosten en nooit meer zoeken naar een beschikbare laadplek.

Maar hoe gaat de installatie van een laadpaal in zijn werk? Hieronder leggen we het proces uit, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Spot­goedkoop thuis laden

Stroom voor jouw reis, zonder de aarde te belasten.

Tank met elektriciteit en rijd emissievrij.

Laadpalen van de lakei

Wie gaat voor een laadpaal via Dakprofijt, kan rekenen op royale service.

Stap 1: Kies de juiste laadpaal

Bij het kiezen van een laadpaal moet je letten op het laadvermogen, de compatibiliteit met je voertuig, beschikbare installatieruimte, connectiviteitsmogelijkheden en betrouwbaarheid van de fabrikant. 

Door deze factoren te benadrukken, ondersteunen we onze klanten bij het maken van een weloverwogen keuze voor de perfecte laadpaal die past bij hun behoeften en situatie.

Stap 2: Technische voorbereiding

Voordat we de laadpaal kunnen installeren, doen we een technische inspectie om te bepalen of je huidige elektrische installatie voldoet aan de vereisten. 

Dit omvat het controleren van de beschikbare capaciteit van je elektriciteitsaansluiting en of er aanpassingen nodig zijn om de laadpaal veilig te kunnen gebruiken. Zo nodig adviseren we over de benodigde upgrades.

Stap 3 - De installatie

Ons team van gecertificeerde installateurs komt bij je thuis om de laadpaal te installeren.

Dit proces omvat het plaatsen van de laadpaal op een strategische en toegankelijke locatie, het aansluiten van de laadpaal op het stroomnet, en het uitvoeren van de nodige veiligheidscontroles.

We zorgen ervoor dat alles netjes en veilig geïnstalleerd wordt, met minimale overlast voor jou.

Stap 4 - Gebruiksklaar maken

Na de installatie zorgen we ervoor dat je laadpaal helemaal klaar is voor gebruik. We lopen samen met jou door hoe de laadpaal werkt, inclusief hoe je de laadsessies start en beheert. Ook laten we zien hoe je eventuele slimme functies kunt gebruiken, zoals het instellen van laadtijden om te profiteren van daluren in je energietarief.

Nazorg en ondersteuning

Bij Dakprofijt houdt onze service niet op na de installatie. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden ondersteuning waar nodig. Bovendien bieden we periodiek onderhoud aan om ervoor te zorgen dat je laadpaal altijd optimaal functioneert.

Wat onze klanten zeggen

trustpilot logo

209 Reviews

Trustpilot

Veelgestelde vragen

Ja, we bieden een uitgebreide garantie. Neem contact met ons op voor meer details.

Thuisladers zijn vaak langzamer en bedoeld voor nachtelijk opladen, terwijl openbare laadpalen snellere laadopties bieden.

De installatiekosten zijn inbegrepen in onze prijzen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Sluit je EV eenvoudigweg aan op de laadpaal met behulp van een compatibele laadkabel. De laadpaal levert vervolgens stroom aan de accu van je auto totdat deze volledig is opgeladen.

Het kiezen voor een laadpaal biedt verschillende voordelen voor zowel eigenaren van elektrische voertuigen als voor het milieu.

Besparen met je eigen laadpaal

Spotgoedkoop thuis laden!

Grote Dakprofijt logo label
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44