Grote Dakprofijt logo label

02 februari 2023

0% BTW zonnepanelen

Overweeg je zonnepanelen te kopen of je huidige set uit te breiden? Vanaf 1 januari 2023 is er geen btw op zonnepanelen als ze bij je woning worden geplaatst. Ontdek hier wat dit voor jou betekent.

Waarom dit een geweldige kans is voor je huis en het milieu

Zonnepanelen zijn populair voor het verduurzamen van je huis en het verlagen van je energierekening. Nu, met 0% btw, is het nog betaalbaarder geworden. Profiteer van lagere investeringskosten en geen btw-teruggave rompslomp.

Voordelen voor je huis

Zonnepanelen verlagen je energiekosten en maken je minder afhankelijk van de elektriciteitsmaatschappij, terwijl ze bijdragen aan een beter milieu door lagere CO2-uitstoot. Met 0% btw worden zonnepanelen nog aantrekkelijker, zowel voor nieuwe kopers als voor uitbreiding van bestaande systemen.

Voordelen voor het milieu

Zonnepanelen zijn cruciaal voor een duurzame, schonere energietoekomst. Ze verminderen CO2-uitstoot en andere vervuiling. De 0% btw-regeling stimuleert meer mensen om over te stappen op deze schone energiebron, wat de uitstoot verder vermindert.

Zonnepanelen van topkwaliteit – 30 jaar garantie

Geniet van 30 jaar product- en vermogensgarantie. Kies voor stijlvolle, volledig zwarte zonnepanelen met hoog rendement.

Financiering zonder spaargeld

Moet je kiezen tussen vakantie, een nieuwe bank of zonnepanelen? Niet nodig! Met onze unieke financiering zonder eigen investering betaal je het geld dat je anders aan elektriciteit kwijt zou zijn. Na een paar jaar is de financiering afbetaald en wek je gratis stroom op.

  • Je woning stijgt direct in waarde.
  • Een slimmere keuze dan huren!

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44