Esdec montagesystemen voor zonnepanelen - Dak Profijt

Esdec montagesystemen

Esdec levert al sinds 2004 montagesystemen voor zonnepanelen installaties op schuine en platte daken. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn ze momenteel de internationale marktleider van solar montagesystemen.

Esdec Clickfit EVO

De meest veilige keuze

Bij een zonnepanelen installatie hoort ook een montagesysteem waarmee de zonnepanelen aan het dak gemonteerd worden. De belangrijkste factor voor het kiezen van een geschikt montagesysteem is het daktype. Montagesystemen voor schuine- en platte daken maken gebruik van verschillende materialen, componenten en bevestigingsmethodes. Daarnaast is het soort dakbedekking ook van invloed. Een pannendak vraagt natuurlijk om een andere aanpak dan een stalen dak.

zonnepanelen veilig

Bescherming

Esdec montagesystemen beschermen de dakbedekking en zorgt voor een lage dakbelasting
Ga voor de beste montage bij Dak Profijt
Ik wil zonnepanelen

Zonnepanelen op schuine daken

Met de Esdec ClickFit EVO kunnen we snel en gemakkelijk zonnepanelen installeren op een pannendak. Doordat dit systeem werkt met dakhaken hoeven we niet te boven in de dakconstructie en blijft deze volledig intact. De dakhaken zijn universeel en verstelbaar, daarom passen we op alle dakpannen daken. De doordachte waterkering gaat lekkage op een slimme tegen.

Zonnepanelen op platte daken

Het oer-Nederlandse product FlatFix Fusion heeft zich al jaren bewezen heeft als het modulaire systeem voor platte daken. Het is een ideaal montagesysteem voor zonnepanelen op middelgrote en kleinere daken. Door het modulaire karakter kan er voor ieder dak een specifieke opstelling gerealiseerd worden. Het systeem is uitgebreid getest op brandveiligheid, windkracht en corrosie.