Hyundai's 435 WP Glas-Glas Zonnepaneel:De Toekomst van Hernieuwbare Energie bij Dak Profijt

Warmtefonds met 0% rente*

Hyundai 435 WP Glas-Glas Zonnepaneel

Hyundai’s 435 WP Glas-Glas Zonnepaneel:
De Toekomst van Hernieuwbare Energie bij Dak Profijt

Bij Dak Profijt zijn we altijd op zoek naar de nieuwste en meest efficiënte technologieën in de wereld van zonne-energie. Daarom zijn we verheugd om het 435 WP glas-glas zonnepaneel van Hyundai te introduceren. Dit paneel belooft niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een duurzame toekomst voor al onze klanten.

 

Kwaliteit

Ongeëvenaarde Garantiebepalingen
Hyundai levert meer dan alleen een product; ze leveren een belofte van vertrouwen. Met een indrukwekkende garantie van 30 jaar op zowel materialen als vakmanschap, staat het paneel garant voor drie decennia betrouwbaarheid.

 

europees

Gecertificeerde Testlaboratoria.
Het R&D-centrum van HD Hyundai is een erkend testlaboratorium van UL en internationale certificeringsinstellingen. Door strenge producttests garanderen wij wereldwijd de beste kwaliteit.

europees

Een Doorbraak in Zonne-energie
Het Bifacial Glass-Glass Full Black 435 Wp zonnepaneel staat symbool voor technologische excellentie. Het bundelt de kracht van de nieuwste technologieën voor ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie.

Ga voor 435 Wp Glas/Glas zonnepanelen van Hyundai
Start jouw aanvraag

Waarom kiezen voor Hyundai's 435 WP Glas-Glas Zonnepaneel?

Optimale Energieopwekking, Zelfs bij Weinig Licht

Een van de grootste voordelen van het Hyundai zonnepaneel is zijn vermogen om zelfs bij weinig licht meer energie op te wekken, wat, gezien de variërende zonlichtomstandigheden en gebruikelijke temperatuurschommelingen in Nederland, het bijzonder geschikt maakt voor dakinstallaties hier.

Ongeëvenaarde Garantie: Een Investering voor de Toekomst

Hyundai biedt niet zomaar een product aan; ze bieden gemoedsrust. Met een productgarantie van 30 jaar die materialen en vakmanschap dekt, en een prestatiegarantie van 30 jaar, kunnen klanten vertrouwen op de levensduur van het paneel. De prestatiegarantie garandeert een efficiëntie van 88% tot 30 jaar, met slechts 1% degradatie in het eerste jaar en een lineaire jaarlijkse degradatie van 0,375% daarna.

Technologische Superioriteit: High-End Heterojunctie Technologie

Het paneel maakt gebruik van HJT (Heterojunctie Technologie) cellen, bekend om hun uitstekende lichtabsorptie en passivatie-effecten. Deze technologie verhoogt de efficiëntie van het paneel in vergelijking met andere modules zoals TOPCon en PERC. Bovendien resulteren de HJT-cellen, gebaseerd op n-type siliciumwafer, in extreem lage LID (licht geïnduceerde degradatie). Het gebruik van TCO-film versterkt verder de weerstand van het paneel tegen potentieel geïnduceerde degradatie (PID), wat zorgt voor meer energieopwekking en winstgevendheid.

Lange-Termijn Betrouwbaarheid met Dubbel-Glas Ontwerp

De HeteroMax™ functie van het paneel toont een dubbel-glas ontwerp, dat superieure vochtbestendigheid biedt. Dit ontwerp verbetert niet alleen de waterdichte prestaties, maar zorgt ook voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in diverse omgevingen.

Start jouw aanvraag

Specificaties in een Oogopslag

  • Nominale Output (Pmpp): Varieert van 425W tot 445W
  • Open Circuit Voltage (Voc): Varieert van 41,10V tot 42,18V
  • Module Efficiëntie: Tot 22,79%
  • Afmetingen: 1.722 mm (L) x 1.134 mm (B) x 30 mm (H)
  • Gewicht: 22 kg
  • Zonnecellen: N-Type HJT, 182mm x 91,75mm, 108 cellen

Veiligheid en Installatie door Dak Profijt Experts

Ons team van professionals bij Dak Profijt zorgt voor een veilige en efficiënte installatie, zodat u optimaal kunt profiteren van uw investering.