Sonnenstromfabrik - Glas-Glas zonnepanelen - Dak Profijt

Warmtefonds met 0% rente*

Sonnenstromfabrik

Sonnenstromfabrik produceert uitermate betrouwbare glas-glas zonnepanelen. Met het thermisch gehard zonneglas zijn deze zonnepanelen bestand tegen extreme omstandigheden. Daarom ontvangen klanten 30 jaar product- en vermogensgarantie.

Sonnenstrom Fabrik

Wanneer je van plan bent om zonnepanelen op het dak van je woning te laten aanbrengen, dan zou je daarmee zeker een verstandige beslissing nemen. Met zonnepanelen zou je namelijk in staat zijn om een groot deel van de elektriciteit die je gebruikt zelf op te wekken.

In de eerste plaats is het milieu daarbij gebaat, want bij het opvangen van zonne-energie en het omzetten van deze energie naar bruikbare stroom komt geen CO2-uitstoot kijken. Haal je je stroom daarentegen van het elektriciteitsnet, dan is er van uitstoot van CO2 wél sprake. Ook in financieel opzicht kunnen zonnepanelen je verder helpen. Veruit de meeste consumenten verdienen de aanschafkosten namelijk tussen de vijf en de tien jaar terug. Dit vanwege het feit dat je veel minder elektriciteit van het net gebruikt. Aangezien zonnepanelen een veel langere levensduur hebben ga je er daarna dus nog jarenlang aan verdienen.

Hoe rendabel jouw investering in zonnepanelen precies is hangt natuurlijk wel mede af van het type zonnepaneel waar je voor kiest. Bedenk je hierbij dat een iets grotere investering op de lange termijn tot veel meer rendement kan leiden. Welnu, zonnepanelen van het Duitse merk Sonnenstrom Fabrik sluiten volledig aan bij dit laatste uitgangspunt. Bij Sonnenstrom Fabrik gaat het hierbij standaard om zogeheten glas-glas zonnepanelen.

Échte Duitse zonnepanelen

De zonnepanelen van Sonnenstromfabrik zijn 100% Duits. De productie vindt plaats bij het hoofdkantoor in Wismar, Duitsland.

De productiefaciliteit maakt gebruik van volledig geautomatiseerde hoogwaardige machines die speciaal voor de glas-glas zonnepanelen ontwikkeld zijn. Dit zorgt ervoor dat permanent hoge kwaliteit en proceszekerheid gewaarborgd worden.

De productiefaciliteiten zijn gecontroleerd op minimale CO2-uitstoot.

SonnenStrom Frabrik Duitse zonnepanelen logo

Premium Partner

Dak Profijt is trots partner van Sonnenstromfabrik

Waarom kiezen voor glas-glas panelen van Sonnenstrom Fabrik?

Zoals je misschien weet bestaan er verschillende soorten zonnepanelen. Als je voor exemplaren van Sonnenstrom Fabrik kiest, dan weet je in ieder geval zeker dat je glas-glas zonnepanelen zult aangeboden krijgen. Uniek aan deze panelen is dat deze uit meerdere lagen bestaan. De zonnecellen waar het allemaal om draait zitten hierbij ‘verpakt’ tussen twee glaslagen. Dit terwijl bij de meeste andere zonnepanelen de zonnecellen door kunststof worden omringd. Het feit dat bij glas-glas zonnepanelen gebruik wordt gemaakt van twee lagen glas brengt een aantal grote voordelen met zich mee, zoals:

  • Sonnenstromfabrik is de leidende specialist voor glas/glas modules. Dit type module heeft geen last van luchtvochtigheid en biedt betere zonnecel-bescherming dan glas/folie modules
  • Glas-glas zonnepanelen zijn uitstekend bestand tegen extreme
    weersomstandigheden.
  • Bij glas-glas zonnepanelen is de kans op het uitbreken van brand kleiner dan bij
    andere zonnepanelen.
  • Glas-glas zonnepanelen presteren zeer goed en staan bekend om hun hoge
    efficiëntie en rendement.
goedkope zonnepanelen

30 jaar garantie

Sonnenstromfabrik maakt zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Vanwege deze hoge kwaliteit kunnen zij garanties geven die je bijna nergens anders ziet. Op alle Excellent glas-glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik via Dak Profijt, krijg je optimale garanties:

zonnepanelen veilig

30 jaar productgarantie

De productgarantie ofwel fabrieksgarantie van 30 jaar is ruim boven de norm. De productgaranties die je veelal ziet zijn 10 tot 12 jaar.
zonnepanelen veilig

30 jaar vermogensgarantie (87%)

De lineaire vermogensgarantie van 30 jaar houdt in dat de zonnepanelen na 30 jaar steeds minimaal 87% van het originele vermogen hebben.

Hoeveel ga ik besparen met zonnepanelen van Sonnenstromfabrik?

Wat je precies gaat besparen hangt af van je huidige kosten en verbruik, de formaat van het dak en het aantal zonnepanelen dat we plaatsen. Over het algemeen brengen wij een advies uit waarbij de geschatte opbrengst van de zonnepanelen en het geschatte elektriciteitsverbruik even hoog zijn. Dit is voor jou het voordeligst. De hoogte van je besparing zal het bedrag zijn dat je nu aan elektriciteit betaalt.

Doe een aanvraag om te kijken hoeveel je gaat besparen.

Let op: de prijzen voor elektriciteit stijgen. De jaarlijkse besparing wordt dus ieder jaar een stukje groter.

Start jouw aanvraag