Sonnenstromfabrik - Glas-Glas zonnepanelen - Dak Profijt

Plan een gratis adviesgesprek

Sonnenstromfabrik

Sonnenstromfabrik produceert uitermate betrouwbare glas-glas zonnepanelen. Met het thermisch gehard zonneglas zijn deze zonnepanelen bestand tegen extreme omstandigheden. Daarom ontvangen klanten 30 jaar product- en vermogensgarantie.

Échte Duitse zonnepanelen

De zonnepanelen van Sonnenstromfabrik zijn 100% Duits. De productie vindt plaats bij het hoofdkantoor in Wismar, Duitsland.

De productiefaciliteit maakt gebruik van volledig geautomatiseerde hoogwaardige machines die speciaal voor de glas-glas zonnepanelen ontwikkeld zijn. Dit zorgt ervoor dat permanent hoge kwaliteit en proceszekerheid gewaarborgd worden.

De productiefaciliteiten zijn gecontroleerd op minimale CO2-uitstoot.

SonnenStrom Frabrik Duitse zonnepanelen logo

Premium Partner

Dak Profijt is trots partner van Sonnenstromfabrik
goedkope zonnepanelen

30 jaar garantie

Sonnenstromfabrik maakt zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Vanwege deze hoge kwaliteit kunnen zij garanties geven die je bijna nergens anders ziet. Op alle Excellent glas-glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik via Dak Profijt, krijg je optimale garanties:

zonnepanelen veilig

30 jaar productgarantie

De productgarantie ofwel fabrieksgarantie van 30 jaar is ruim boven de norm. De productgaranties die je veelal ziet zijn 10 tot 12 jaar.
zonnepanelen veilig

30 jaar vermogensgarantie (87%)

De lineaire vermogensgarantie van 30 jaar houdt in dat de zonnepanelen na 30 jaar steeds minimaal 87% van het originele vermogen hebben.

Hoeveel ga ik besparen met zonnepanelen van Sonnenstromfabrik?

Wat je precies gaat besparen hangt af van je huidige kosten en verbruik, de formaat van het dak en het aantal zonnepanelen dat we plaatsen. Over het algemeen brengen wij een advies uit waarbij de geschatte opbrengst van de zonnepanelen en het geschatte elektriciteitsverbruik even hoog zijn. Dit is voor jou het voordeligst. De hoogte van je besparing zal het bedrag zijn dat je nu aan elektriciteit betaalt.

Doe een aanvraag om te kijken hoeveel je gaat besparen.

Let op: de prijzen voor elektriciteit stijgen. De jaarlijkse besparing wordt dus ieder jaar een stukje groter.

Start jouw aanvraag