Grote Dakprofijt logo label

07 november 2022

Sonnenstromfabrik

Als je overweegt om zonnepanelen op het dak van je woning te laten installeren, maak je een verstandige keuze. Zonnepanelen stellen je namelijk in staat om een groot deel van de elektriciteit die je gebruikt zelf op te wekken, met tal van voordelen. Niet alleen draag je bij aan een schonere planeet door zonne-energie op te vangen zonder CO2-uitstoot, maar het kan ook aanzienlijke financiële voordelen opleveren. De meeste consumenten verdienen de kosten van zonnepanelen tussen de vijf en tien jaar terug, dankzij de aanzienlijke besparingen op hun elektriciteitsrekening. En omdat zonnepanelen een lange levensduur hebben, blijf je er nog vele jaren van profiteren.

Hoe rendabel jouw investering in zonnepanelen precies is, hangt af van het type zonnepaneel dat je kiest. Een iets grotere investering op de lange termijn kan leiden tot aanzienlijk meer rendement. Dit is waar Sonnenstromfabrik, een Duitse fabrikant van zonnepanelen, in beeld komt. De zonnepanelen van Sonnenstromfabrik zijn standaard glas-glas zonnepanelen, en ze bieden diverse voordelen.

Waarom glas-glas zonnepanelen?

Glas-glas zonnepanelen zijn anders dan de conventionele zonnepanelen waarin zonnecellen zijn omringd door kunststof. Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen tussen twee lagen glas geplaatst, wat een aantal aanzienlijke voordelen biedt:

  1. Uitstekende weerbestendigheid: Glas-glas zonnepanelen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ze kunnen tegen een stootje en presteren goed, zelfs onder zware omstandigheden.
  2. Brandveiligheid: De kans op brand bij glas-glas zonnepanelen is kleiner dan bij andere zonnepanelen. Dit zorgt voor extra gemoedsrust.
  3. Hoge efficiëntie: Glas-glas zonnepanelen staan bekend om hun hoge efficiëntie en rendement, waardoor ze meer energie opwekken per vierkante meter.
  4. Langere levensduur: Door de robuuste constructie gaan glas-glas zonnepanelen langer mee dan andere panelen.

Uitgebreide garantie

De zonnepanelen van Sonnenstromfabrik zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ze worden ook geleverd met indrukwekkende garanties. Via Dak Profijt kun je profiteren van optimale garanties:

  • 30 jaar productgarantie: Deze fabrieksgarantie van 30 jaar is ruim boven de norm. De meeste zonnepanelen hebben garanties van 10 tot 12 jaar.
  • 30 jaar vermogensgarantie (87%): De lineaire vermogensgarantie van 30 jaar houdt in dat de zonnepanelen na 30 jaar nog steeds minimaal 87% van hun oorspronkelijke vermogen behouden.

Besparen met zonnepanelen van Sonnenstromfabrik

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen van Sonnenstromfabrik hangt af van verschillende factoren, waaronder je huidige energiekosten, energieverbruik, dakoppervlak en het aantal zonnepanelen dat wordt geïnstalleerd. Over het algemeen wordt er een advies gegeven waarbij de geschatte opbrengst van de zonnepanelen gelijk is aan het geschatte elektriciteitsverbruik. Dit resulteert in de grootste besparing op je elektriciteitsrekening. Het bedrag dat je bespaart, komt overeen met wat je momenteel aan elektriciteitskosten betaalt.

Houd er rekening mee dat de prijzen voor elektriciteit stijgen, dus je jaarlijkse besparing wordt elk jaar iets groter. Zonnepanelen van Sonnenstromfabrik zijn een slimme investering in duurzame energieopwekking en financiële onafhankelijkheid.

Doe een aanvraag om te kijken hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen van Sonnenstromfabrik. Maak de overstap naar groene energie en profiteer van betrouwbare zonnepanelen met uitgebreide garanties.

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan

Grote Dakprofijt logo label
Twee zonnepanelen met afbeelding in logo
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Telefoon icoon

085 130 85 44