Werkwijze - Dak Profijt

Werkwijze

Van aanvraag tot installatie, hoe pakken we dat aan?

Duurzaamheid en duurzaam leven is belangrijker dan ooit tevoren. Niet alleen voor jezelf, maar voor alle generaties die nog volgen. Wij geloven dat de energietransitie sneller kan. Wij doen er alles aan om zonnepanelen voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen we met onze persoonlijke aanpak.

De #1 zonnepanelen specialist van Nederland

In eigen beheer

Om de hoogste kwaliteit te kunnen geven werken wij van A tot Z met onze eigen experts. Van de analyse van het dak en het advies, tot de vakkundige installatie van zonnepanelen.

  • A-merk materialen
  • 30 jaar productgarantie zonnepanelen
  • 30 jaar vermogensgarantie zonnepanelen
  • 25 jaar productgarantie omvormer
  • 25 jaar garantie montagesysteem

Stap 1: Analyse van het dak

Elk dak is anders. Met onze innovatieve software kunnen wij op afstand het ideale plan voor jouw situatie schetsen. Om er zeker van te zijn dat het plan volledig op jouw wensen is afgestemd, zullen we het plan door middel van een adviesgesprek met je doornemen.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?
Ontdek je besparing

Stap 2: Op maat gemaakte offerte

De adviseur maakt een offerte op maat. Je ziet daar precies welk plan we voor jouw dak hebben, welk rendement jouw zonnepanelen hebben en binnen welk tijdspad de zonnepanelen helemaal afbetaald zullen zijn.

Stap 3: Technische schouw

Voordat onze monteurs het systeem komen installeren, zal de technische schouwer eerst langskomen om te kijken of alles in orde is. Op deze manier kunnen wij verzekeren dat je precies krijgt wat we hebben afgesproken. Een wijziging in het plan of zijn jouw wensen veranderd? Dan stellen we direct een nieuwe offerte op. Alles staat in het teken van de tevredenheid.

Monteur bestelbus Dak Profijt

Stap 4: Installatie (1 dag)

Dak Profijt heeft enkel vakkundige installateurs in dienst. Onze installateurs zorgen ervoor dat het hele systeem binnen één dag geïnstalleerd wordt.

Enphase Goud installateur
InstallQ certificering logo
InstallQ erkenning zonnestroomsystemen
Lid branchevereniging Holland Solar

Stap 5: Genieten zonder zorgen

Als de zonnepanelen op het dak liggen en we financieel alles hebben afgerond, installeren wij de app. In de app heb je altijd realtime informatie over de prestaties van jouw zonnepanelen.

Start direct met zonnepanelen

Dak Profijt monteurs

We staan voor je klaar

Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Heeft u een vraag over jouw installatie of over de producten? Kom je ergens niet uit? Neem dan contact met ons op.

 

Direct een offerte aanvragen? Bekijk of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.