Maximaliseer je energiebesparing met Winaico 525WP zonnepanelen

Warmtefonds met 0% rente*

Winaico 525 WP Full Black Glas-Glas en met de nieuwste technologie: N-Type Bifacial

Winaico’s Revolutionaire D3 Bifacial 525 Wp Zonnepaneel: N-type Technologie op zijn Best!

De zonne-energiesector heeft de laatste jaren een indrukwekkende vooruitgang geboekt. Dankzij technologische vooruitgang kunnen we nu meer dan ooit de energie van de zon benutten. In dit artikel belichten we een baanbrekend product dat de essentie van zonne-technologische vernieuwing belichaamt: het Winaico D3 Bifacial Glass-Glass Full Black 525 Wp zonnepaneel uitgerust met N-type technologie.

 

Kwaliteit

Een Symbool van Kwaliteit
Voordat we ingaan op de details van dit bijzondere zonnepaneel, is het belangrijk om het merk erachter te belichten. Winaico, dat onder de paraplu van WINAICO Deutschland GmbH valt, heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland en staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige zonnepanelen.

 

europees

Europese Garantiebepalingen
Een groot voordeel van Winaico’s vestiging in Duitsland is dat het bedrijf onder Europese garantiebepalingen valt. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op solide bescherming en service volgens de hoge Europese standaarden.

europees

Een Doorbraak in Zonne-energie
Het Bifacial Glass-Glass Full Black 525 Wp zonnepaneel staat symbool voor technologische excellentie. Het bundelt de kracht van de nieuwste technologieën voor ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie.

Ga voor 525WP Glas/Glas zonnepanelen van Winaico
Start jouw aanvraag

Wat maakt Winaico 525WP Glas/Glas zonnepanelen zo goed?

N-type Technologie in de Schijnwerpers
Het unieke aan dit paneel? De geavanceerde N-type technologie. Deze cellen hebben minder last van lichtverzwakking, waardoor ze gedurende hun levensduur efficiënter presteren dan de traditionele P-type cellen. Het resultaat? Een optimale energieopbrengst voor de lange termijn.

Dubbelzijdige Kracht: Bifacial Design
Het D3 Bifacial Glass-Glass Full Black paneel is zo ontworpen dat het zonlicht van beide kanten absorbeert. Hierdoor benut het niet alleen het directe zonlicht, maar ook het gereflecteerde licht van omliggende oppervlakken, wat leidt tot een verhoogde energieproductie.

Garantie die Vertrouwen Uitstraalt
Winaico staat stevig achter hun product, en dat bewijzen ze met een indrukwekkende 30-jarige garantie op zowel prestaties als productkwaliteit. Een geruststellende gedachte voor zowel huiseigenaren als bedrijven.

Innovatieve Celconfiguratie
Het paneel is uitgerust met 132 cellen, georganiseerd in 6 strings van 22 cellen elk. Deze configuratie draagt bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van het paneel.

Een Mix van Schoonheid en Kracht
Dit paneel is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een lust voor het oog dankzij het strakke zwarte design. Met zijn afmetingen van 2,093m x 1,134m x 35mm en een gewicht van 29.7 kg (65.48 lbs), is het paneel zowel robuust als gebruiksvriendelijk. Bovendien beschikt het over een 2.0 mm gehard zonneglas aan de voorzijde met een anti-reflecterende coating en een 2.0 mm gehard zonneglas aan de achterzijde.

TIER 1 gecertificeerd

De zonnepanelen van Winaico 525WP Glas/Glas zijn TIER 1 gecertificeerd en behoren qua kwaliteit tot de beste 2% van de markt.

25 jaar product en 30 jaar vermogensgarantie

Winaico is een wereldwijd topmerk en geeft 25 jaar product en 30 jaar vermogens-garantie op de zonnepanelen, waarbij de degradatie van het paneel vanaf het tweede jaar tot het dertigste jaar niet meer bedraagt dan 0,4% per jaar.

Ga voor Goud: Kies Winaico Glas/Glas N-Type Bifacial Zonnepanelen

Stap in de Toekomst met Winaico’s D3 Bifacial Glass-Glass Full Black 525 Wp Zonnepaneel!

Met zijn geavanceerde N-type technologie is dit paneel niet alleen een blik op de toekomst van groene energie, maar ook een slimme investering. Of je nu een huiseigenaar bent die significante besparingen op de energierekening nastreeft of een bedrijf dat milieuvriendelijker wil opereren, dit paneel biedt dé oplossing.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een duurzamere, kostenbesparende toekomst met het Winaico D3 Bifacial zonnepaneel.

Start jouw aanvraag